Răzvan Lucescu are COVID-19. Cum se simte antrenorul de fotbal

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 17 noiembrie 2020, 10:50
Răzvan Lucescu a fost testat pozitiv pentru COVID-19. Anunțul a fost făcut de reprezentanții clubului de fotbal unde fiul lui Mircea Lucescu este antrenor. 

Antrenorul echipei arabe de fotbal Al Hilal Riad, Răzvan Lucescu, a fost testat pozitiv pentru COVID-19, a anunţat campioana Arabiei Saudite pe contul său de Twitter.

Citește și: Simona Halep s-a vindecat de COVID-19. Anunțul sportivei

″Testările medicale au arătat că antrenorul echipei #AlHilal, Răzvan Lucescu, a fost testat pozitiv la COVID-19. El va intra în carantină, potrivit procedurilor autorizate de Ministerul Sănătăţii″, se arată în comunicatul clubului.

Se pare că fostul jucător de fotbal, în vârstă de 51 de ani, se confruntă cu mai multe simptome specifice bolii COVID-19. Acesta ar avea dureri mari de cap, febră şi o moleşeală accentuată, potrivit DigiSport. El a intrat în izolare pentru o perioadă de 14 zile.

Citește și: Hugh Grant, despre simptomele COVID-19 pe care le-a avut: „Îmi simţeam ochii de trei ori mai mari”

În septembrie, Al Hilal, deţinătoarea trofeului Ligii Campionilor Asiei, era calificată în optimile de finală, însă din cauza numărului mare de jucători infectați cu COVID-19 a fost exclusă din competiţie.

Sursă foto: Profimedia

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter