David Beckham, victima unei farse. Cum a reacționat VIDEO

De Oana Dinu, pe
David Beckham a fost victima unei farse de coșmar, pusă la cale de comediantul James Corden, gazda talk-show-ului american "The Late Late Show". 

Fostul fotbalist englez, David Beckham, a fost omagiat la începutul lunii martie cu o statuie în faţa stadionului echipei Los Angeles Galaxy, pentru contribuţia avută la dezvoltarea campionatului american de fotbal, conform Adevărul.ro.

Comediantul James Corden și echipa lui au profit de aceste eveniment special și au pus la cale o farsă de zile mari.

David Beckham a fost chemat să vadă statuia înainte ca aceasta să fie expusă, dar a avut parte de o mare surpriză… neplăcută. În loc de lucrarea originală, britanicului i-a fost prezentată o statuie falsă, deformată, care nu semăna deloc cu starul.

Un sculptor fals i-a spus fotbalistului şi invitaţilor că „a mai făcut statui pentru unii dintre cei mai faimoşi sportivi din lume, dar nimeni nu se compară cu David Beckham”.

Când obiectul a fost descoperit și Beckham a văzut că statuia avea trei dinţi, bărbia mult alungită şi posteriorul exagerat de mare, a rămas șocat, spre amuzamentul oamenilor din spatele camerelor de luat vederi.

Aceasta a aplaudat și a continuat să zâmbească elegant, deși pe chipul lui se citeau uimirea și dezamăgirea. Deși inițial atitudinea lui a fost una neașteptat de calmă, la gândul că lucrarea aceea va ajunge în văzul tuturor, fostul fotbalist și-a arătat nemulțumirea.

„Ăsta nu sunt eu, nu arată ca mine. Doar la păr ne asemănăm. Nu puteţi pune aşa ceva în faţa stadionului. Vor veni din Londra şi părinţii mei, soţia mea, e ceva important pentru mine şi cred că şi pentru cei de la club. Am noroc că copiii mei nu vor fi aici, altfel ar fi început să plângă dacă ar fi văzut statuia asta“, a spus David Beckham, pe un ton extrem de iritat.

Puțin după aceste scene, echipa a „încercat” să ridice statuia pentru a o muta, dar aceasta a căzut și s-a rupt în bucăți. „Mi-aţi făcut o favoare“, a fost replica starului.

Când în scenă și-a făcut apariția James Corden, vedeta a realizat că este vorba despre o farsă și s-a amuzat copios.

david beckham si james cordon razand

Beckham a împărtășit cu fanii de pe Instagram momentul și a postat un video în care este surprinsă reacția la dezvelirea falsei statui. „Încă râd. Absolut păcălit de Jordon. Să nu ai niciodată încredere în prieteni” a comentat el amuzat.

David Beckham a sărbătorit împreună cu familia, prietenii, echipa și fanii, amplasarea adevăratei statui în fața stadionului L.A. Galaxy și s-a arătat onorat și fericit pentru un astfel de omagiu.

Sursă foto: Northfoto.com

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter