Pelé s-a vaccinat împotriva COVID-19: „Astăzi este o zi de neuitat”

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 03 martie 2021, 11:03
Pelé, legendarul fotbalist brazilian, s-a vaccinat împotriva COVID-19, la vârsta de 80 de ani. Acesta a descris ziua imunizării ca fiind una "de neuitat" și şi-a îndemnat compatrioţii să respecte în continuare măsurile impuse de pandemie. 

Pelé, pe numele său real Edson Arantes do Nascimento, considerat a fi cel mai mare jucător din toate timpurile, s-a arătat extrem de încântat că s-a vaccinat împotriva COVID-19.

Citește și: 446 de persoane vaccinate cu ambele doze de vaccin au făcut COVID-19

„Astăzi este o zi de neuitat, am primit vaccinul! Pandemia nu s-a terminat încă. Trebuie să rămânem disciplinaţi pentru a proteja vieţi, până când mulţi oameni vor primi vaccinul. Vă rog să continuaţi să vă spălaţi mâinile şi să rămâneţi acasă, dacă este posibil. Când ieşiţi, vă rog să nu uitaţi masca şi să păstraţi distanţa socială. Acest lucru va trece dacă ne putem gândi la alţii şi dacă ne putem ajuta reciproc”, a scris acesta pe contul său de Instagram.

Citește și: Simona Halep s-a vaccinat împotriva COVID-19: „Am venit cu sufletul deschis și sunt foarte bine”

Singurul fotbalist din istorie care a câştigat trei Cupe Mondiale (1958, 1962, 1970), desemnat Jucătorul Secolului în 1999, Pelé s-a izolat încă de la începutul pandemiei de COVID-19 în casa sa din Guarujá, Sao Paulo, Brazilia. Acesta a avut dese probleme de sănătate în ultimii ani, fiind spitalizat pentru o infecție urinară severă, în aprilie 2019. Are probleme și cu articulațiile șoldului și se deplasează greu, cu ajutorul unui cadru.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter