Cristiano Ronaldo are COVID-19. Cum se simte fotbalistul

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 14 octombrie 2020, 11:01
Cristiano Ronaldo are COVID-19 și se află în izolare. Fotbalistul se afla în cantonament cu echipa națională a Portugaliei atunci când a fost depistat pozitiv. 

Cristiano Ronaldo a intrat în izolare după ce a aflat că este bolnav de COVID-19. Federația Portugheză de Fotbal a confirmat rezultatul testului și a anunțat că atacantul de 35 de ani a părăsit deja cantonamentul. Acesta nu va juca miercuri în meciul Portugalia – Suedia din cadrul Ligii Naţiunilor.

Starul echipei Juventus Torino este asimptomatic, însă va trebui să stea zece zile în carantină și să aibă un test negativ pentru a reveni la antrenamentele.

Citește online gratuit numărul de octombrie al revistei Unica

„Am vorbit cu Cristiano, e calm, stătea la soare! Va reveni după ce va scăpa de virus. Nu suntem îngrijorați, dar această pandemie creează probleme, apar multe cazuri. De aceea cred că ne așteaptă o perioadă grea, dar trebuie să mergem înainte”, a declarat Giorgio Chiellini, unul dintre coechipierii lui Ronaldo, potrivit prosport.ro.

Cristiano Ronaldo a avut contact cu mai mulți colegi de-ai săi înainte de a afla că este infectat. Acesta a luat masa alături de coechipierii săi din naționala Portugaliei cu o zi înainte. De asemenea, s-a apropiat și de alți fotbaliști, în cadrul meciurilor jucate recent. Printre aceștia se numără Sergio Ramos, Raphael Varane și Kylian Mbappe.

Citește și: Cristiano Ronaldo, în pijama Louis Vuitton de peste 2000 de euro

Reacția mamei lui Cristiano Ronaldo după ce fiul său a fost confirmat cu COVID-19

După ce a aflat că fiul său a fost infectat cu noul coronavirus, Dolores Aveiro a postat o fotografie cu Cristiano Ronaldo pe Instagram, alături de un mesaj de încurajare.

„Dumnezeu le dă bătălii mari marilor războinici. Și este un alt război pe care îl vei câștiga, fiule!”, a scris aceasta pe rețelele de socializare.

dolores aveiro mama cristiano ronaldo covid-19

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter