Diego Maradona, operat pe creier. Cum se simte după intervenția chirurgicală

De Unica.ro, pe
Diego Maradona a suferit o operație pe creier după ce medicii i-au descoperit un hematomul subdural în urma unui control la tomograf. Se pare că intervenția chirurgicală a reușit, iar fostul mare fotbalist argentinian se simte bine. 

Diego Maradona a ajuns la spital la finalul lunii octombrie, la doar 3 zile de când a împlinit 60 de ani, după ce i s-a făcut rău. A fost suspect de COVID-19, însă testul a ieșit negativ. În urma unei investigații CT, medicii i-au descoperit un cheag de sânge la creier și au hotărât să-l opereze. Hematomul  subdural apare de obicei în urma unei lovituri, mai mult sau mai puțin intense, în zona capului.

Citește online gratuit numărul de noiembrie al revistei Unica

„Operaţia a durat o oră şi 20 de minute şi hematomul a putut fi îndepărtat. Diego este treaz, este foarte bine. Are un dren mic, pe care urmează să îl scoatem mâine. A suportat foarte bine operaţia şi este foarte bine”, a declarat medicul lui Diego Maradona, Leopoldo Luque, potrivit Hotnews.ro.

„El Pibe D’Oro”, considerat de mulți cel mai mare fotbalist al tuturor timpurilor, a fost inițial internat într-un spital din La Plata, din cauza anemiei și a deshidratării. Ulterior, Maradona a fost transferat la o clinică din Olivos pentru intervenția chirurgicală.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter