Ronaldinho are probleme cu justiția! Mașinile și o operă de artă i-au fost confisate, după ce autoritățile i-au găsit doar 6 dolari în cont

De Ioana Tătaru, pe
Ronaldinho și fratele său sunt datori la stat cu 2 milioane de euro, amendă primită în 2015 pentru o construcție ilegală. După ce i-a fost reținut pașaportul, fotbalistului i-au fost confiscate trei mașini și un tablou, în contul unei amenzi pe care brazilianul trebuia să o achite statului.

Ronaldinho „este certat” cu Fiscul

Ronaldinho (38 de ani) a acumulat datorii mari către autoritățile braziliene, iar repezentanții Fiscului au decis să îl execute silit, după ce au descoperit în conturile sale doar 24,63 de reali, adică 6 dolari. Starul brazilian a rămas fără trei automobile de lux, dar și fără un tablou cu semnătura lui Andre Bernardo.

Ronaldinho și-a mutat banii în conturi din străinătate

Fostul jucător FC Barcelon și AC Milan a fost amendat pentru o construcție ridicată ilegal, într-o zonă protejată. Săptămâna trecută, presa din Brazilia a scris că Ronaldinho și fratele său, Assis Moreina, și-au mutat banii în conturi din străinătate, iar singurele lucruri care au rămas de confisat au fost diferite bunuri personale. Procesul a durat 4 ani de zile, iar plata datoriilor de către fotbalist va fi o sarcină grea, având în vedere faptul că i-a fost retras și pașaportul.

Citește și: – Cum a ajuns unul dintre cei mai bine plătiți fotbaliști din lume să fie falit. Suma incredibilă pe care Ronaldinho o are în conturi

– Ronaldinho se va căsători cu două femei

Sursă foto: Hepta.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter