Cum arată acum fetița îmbufnată de la nunta Prințului William cu Ducesa de Cambridge

De Amelia Matei, pe Ultimul update Luni, 22 mai 2017, 10:20
Au trecut șase ani de la nunta Prințului William cu Kate Middleton, când o lume întreagă le-a urmărit sărutul romantic afișat pe balconul Palatului Buckingham. Însă momentul lor a fost „eclipsat” de fetița adorabilă, care și-a acoperit urechile chiar în timpul sărutului proaspeților însurăței.

Citește și – Cum a cerut-o de soție Prințul William pe Kate Middleton

Zgomotul a jumătate de milion de oameni care aplaudau și strigau a fost prea mult pentru fetița care avea doar trei anișori atunci. Este vorba despre Grace van Cutsem, una dintre domnișoarele de onoare de la nunta Ducilor de Cambridge, dat fiind că în nunțile tradiționale britanice nu există acele fetițe care aduc florile, așa cum se întâmplă în SUA.

Grace van Cutsem a strâmbat din nas și la celebrul drum cu caleașca, coplețită de mulțimea adunată să vadă alaiul regal, motiv pentru care a fost numită de căte presa britanică la acea vreme „cea mai îmbufnată domnișoară de onoare din lume”.

A post shared by Rose Astor (@whereisrose) on

Acum în vârstă de opt ani, Grace este fiica nașilor de botez ai Prințului William și a rămas la fel de adorabilă. Acum are o soră mai mică și a fost domnișoară de onoare la mai multe nunți din 2011 încoace.

A post shared by Rose Astor (@whereisrose) on

Grace van Cutsem este fiica soților Lady Rose Astor și Huge van Cutsem, dar și stră-stră-stră-nepoata lui William Waldorf Astor, un avocet născut la New York și politician care a devenit ulterior un membru al aristocrației britanice.

A post shared by Rose Astor (@whereisrose) on

Citește și – Motivul pentru care Prințul William nu poartă niciodată verighetă

Foto – Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter