Trei spectacole senzaţionale Cirque du Soleil la Bucureşti

De Unica.ro, pe

Pentru prima dată în România, celebra companie Cirque du Soleil ne va încânta nu cu unul, aşa cum realizează de obicei, ci trei spectacole fascinante „Saltimbanco”, cel mai longeviv show al circului.
Turneul „Saltimbanco” al Cirque du Soleil a fost suplimentat, potrivit organizatorilor, cu încă două spectacole pe lângă cel anunţat iniţial, din februarie 2012, după ce biletele s-au vândut ca pâinea caldă.

Astfel, spectacolul „Saltimbanco”, cu care Cirque du Soleil se află în turneu, va avea trei reprezentaţii la complexul Romexpo, urmând să se desfăşoare în perioada 8 – 12 februarie 2012.

Spectacolele vor avea loc în pavilionul central al Romexpo, pe 8, 11 şi 12 februarie, de la ora 16.00.

Biletele suplimentare sunt disponibile pe site-ul oficial Cirque du Soleil sau în reţeaua Eventim din magazinele Domo, Germanos, Orange, Vodafone, librăriile Cărtureşti şi Humanitas şi pe eventim.ro.

Cu o distribuţie de 50 de artişti renumiţi din 20 de ţări, „Saltimbanco” este cel mai longeviv spectacol al faimoasei companii de circ înfiinţată în anul 1984.

Atât reprezentaţiile solo, cât şi coregrafiile de grup prezintă acrobaţii unice, uluitoare şi, în acelaşi timp, demonstraţii incredibile de forţă, începând de la demonstraţiile de echilibru, salturi şi piruete imposibile ce sfidează gravitaţia.
 
Urmăreşte în continuare una dintre reprezentaţiile spectacolului Saltimbanco.



Foto: NorthFoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter