Adele a dispărut de pe scenă în timpul concertului din Las Vegas. Momentul a fost filmat

De Ovidiu Cojocaru, pe

Adele și-a uimit weekendul trecut fanii prezenți la concertul ei din Las Vegas, după o ieșire spectaculoasă pe care a avut-o la finalul evenimentului. Un clip în care cântăreața dispare de pe scenă a devenit viral, iar mulți dintre cei care o apreciază pe artistă nu își dau seama cum acest lucru a fost posibil.

Cântăreața și compozitoarea britanică și-a început spectacolul din Las Vegas într-un mod inedit. Artista în vârstă de 34 de ani a primit reacții elogioase pentru interpretarea din timpul spectacolului. Cu toate acestea, ceea ce face să vuiască internetul este „ieșirea magică” de pe scenă.

Adele s-a făcut nevăzută la finalul concertului din Las Vegas

Ultimele secunde ale spectacolului ei, care a avut loc în acest weekend la teatrul Colosseum din Las Vegas, au devenit virale pe rețelele de socializare, după ce Adele a avut parte de o ieșire de basm, care a lăsat fanii cântăreței confuzi, dar extrem de încântați.

Citește și: Adele ia o pauză de la muzică. Artista vrea să își reia studiile

Concertul lui Adele a început cu piesa lansată în anul 2015, „Hello”, continuând apoi cu „Easy On Me”, „Rolling in The Deep”, „Skyfall” și „Set Fire to the Rain”. Artista a primit ovații din partea publicului, atât în deschiderea spectacolului, cât și la finalul acestuia.

Videoclipul viralizat o arată pe câștigătorea a 15 premii Grammy dispărând de pe scenă. Clipul de câteva secunde arată cum Adele își ia rămas bun de la miile ei de fani, apoi un nor roz de confetti o acoperă și ea dispare, scrie NDTV.

Cântăreața va lua o pauză în carieră

Această ieșire magică i-a derutat pe fanii prezenți la eveniment, dar și pe utilizatorii rețelelor de socializare. Videoclipul care este distribuit pe scară largă pe rețelele de socializare a strâns peste 1 milion de vizualizări și mult mai multe comentarii. Un utilizator a scris: „Am urmărit iar și iar încercând să-mi dau seama cum naiba a făcut asta”. Un altul a comentat: „ea este o legendă, ea este o icoană și ea este momentul”.

Miercurea trecută, Adele a lansat videoclipul piesei „I Drink Wine. Seria de concerte pe care Adele le organizează va dura până în martie 2023. Potrivit The Guardian, se pare că artista va lua o pauză de la muzică după terminarea acestui tur.

Adele a transmis că după terminarea liceului nu a avut timp și de facultate. Astfel că acum a decis să își reia studiile. După turneul pe care îl va avea în Las Vegas, Adele se va înscrie la câteva cursuri pentru a obține diploma mult dorită.

 
Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter