Cum a apărut Irina Loghin pe scenă, de 1 decembrie, la 83 de ani. „Nu mai poți face ceea ce făceai odată!”

De Ovidiu Cojocaru, pe Ultimul update Vineri, 02 decembrie 2022, 17:11

Irina Loghin este una dintre cele mai iubite și apreciate soliste de muzică populară din România. Dincolo de vârsta înaintată, artista rămâne neschimbată și continuă să își încânte fanii din toată țara prin spectacolele la care participă.

Chiar dacă a împlinit 83 de ani, Irina Loghin nu a renunțat să mai apară în fața publicului care o iubește atât de mult pentru muzica sa. Artista continuă să urce pe scenă pentru a face ceea ce îi place cel mai mult și anume să cânte

Irina Loghin, pe scenă, de Ziua României la 83 de ani

Ultima sa apariție a avut loc chiar joi, de Ziua Națională a României, când interpreta de muzică populară a urcat pe scena unui spectacol din Sibiu, prezentat de Iuliana Tudor, moderatoarea emisiunii „Vedeta Populară” de la TVR1.

VOTEAZĂ-ți produsele preferate la UNICA BEAUTY CELEBRATION! Care sunt cele mai bune produse cosmetice? 

Irina Loghin s-a aflat pe lista invitaților de la spectacolul „Noi suntem români!”-, organizat cu prilejul zilei de 1 decembrie. Alături de artisăă au urcat pe scenă Nicolae Furdui Iancu, Gheorghe Turda, Aneta Stan, Mioara Velicu, Nicoleta Voica, Constantin Enceanu și mulți alții. Pentru Irina Loghin a fost prima dată în ultimii 30 de ani când a ajuns la Sibiu.

Irina Loghin a sărbătorit românește pe scena de la Sibiu

„Vine la Sibiu, după 30 de ani, cu sufletul încărcat de dragoste, pentru publicul care a iubit-o și o iubește de o viață. Are foarte multe emoții, chiar dacă vorbim de ani de carieră. Vine să vă spună „La mulți ani, Irina Loghin”, au fost cuvintele prezentatoarei înainte ca artista să urce pe scenă.

În port popular de culoare alb-negru și cu tricolorul României în piept, artista și-a făcut apariția pe scena spectacolului de la Sibiu în ropote de aplauze. După ce și-a încântat publicul cu câteva melodii care au consacrat-o, Irina Loghin a părăsit scena în aceleași urale ale publicului spectator.

Citește și: Cum se menține Irina Loghin în formă

„Ziua Națională a fost mereu pentru mine un prilej de bucurie. Și asta, nu de azi, de ieri, de multă vreme. Mi-a plăcut mereu această zi, indiferent de vremurile pe care le-am prins, fiindcă conține un iz aparte de bucurie. Nu e un motiv personal, ci unul care ține de noi toți, fapt cu care ne întâlnim mai rar în viețile noastre!”, a spus Irina Loghin ]ntr-un interviu pentru Playtech.

Secretul tinereții pentru cântăreața de muzică populară

Artista este cunoscută pentru ritualurile sale și obiceiurile pe care le urmează cu strictețe pentru a avea o viață sănătoasă, dar și cât mai lungă. Cântăreața este cunoscută ca fiind o împătimită a plimbărilor prin natură, dar și adepta unui stil de viață demn de urmat.

„Și de Ziua Națională, și în oricare altă zi, mi-am păstrat obiceiul de a mă plimba. Prin parc sau dacă nu am niciun parc prin apropiere, așa cum se întâmplă la Sibiu, prin pădurice, că de-astea sunt multe prin zonă. Dar la plimbarea mea zilnică nu renunț niciodată. Îmi place să fiu în natură! Așa cum mă feresc de orice fel de excese, fie ele alimentare sau de lipsă de odihnă. De la o vreme încolo nu mai poți face ceea ce făceai odată!„, a adăugat Irina Loghin, potrivit sursei citate.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter