Christina Aguilera este însărcinată din nou

De Diana Zagrean, pe

Christina Aguilera şi logodnicul ei, Matt Rutler au confirmat că vor avea un copil. Cei doi s-au logodit de Sfântul Valentin, anul acesta.
Christina Aguilera, în vârstă de 33 de ani, şi Matt Rutler, un producător de film în vârstă de 29 de ani, au confirmat pentru revista People că vor avea un copil, care se va naşte în 2014.
Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare ale filmului „Burlesque: Vis împlinit” (2010), unde Christina Aguilera juca un rol, iar logodnicul ei era asistent de producţie.
Christina Aguilera este însărcinată din nou
„Sunt foarte îndrăgostiţi şi abia aşteaptă să devină părinţi. Este un nou pas în relaţia lor”, a spus un prieten apropiat al cuplului, potrivit Mediafax.
Christina Aguilera este la cea de-a doua sarcină, după ce a născut un băieţel în urmă cu şase ani. Pe atunci, cântăreaţa era căsătorită cu producătorul muzical Jordan Bratman cu care l-a făcut pe micuţul Max Liron.
De Sfântul Valentin, Christina Aguilera i-a spus „da!” iubitului ei Matt Rutler şi şi-a anunţat fanii pe reţelele de socializare cu fotografii cu inelul.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter