Care este rutina de înfrumusețare a cântăreței Christina Aguilera. Cu ce pleacă mereu artista în turnee: „Sunt destul de strictă”

De Oana Savin, pe Ultimul update Miercuri, 05 aprilie 2023, 12:13

Christina Aguilera se află în lumina reflectoarelor de zeci de ani și întotdeauna a arătat impecabil. Artista dezvăluit acum care este rutina ei de înfrumusețare și ce o face să se simtă și să arate cel mai bine.

În cadrul unui interviu acordat recent pentru People, artista în vârstă de 42 de ani a vorbit sincer despre felul în care reușește să se întrețină atât fizic, cât și psihic, în această lume dificilă a divertismentului.

Christina Aguilera și rutina de înfrumusețare

Pentru că Aguilera adoră să se „răsfețe” cu o baie cu spumă, obișnuiește să călătorească cu tot felul de „săruri în diferite parfumuri”, pe care le rotește în funcție de starea ei de spirit. Uneori, sărurile pe care le ia cu ea cântăresc și 20 de kilograme.

Cunoscută pentru părul ei blond superb, artista își urmărește cu atenție rădăcinile.

„Sunt destul de strictă în ceea ce privește vopsirea părului. De fiecare dată când mă duc la coafor, hair-stylist-ul meu îmi spune: „Serios? Rădăcinile tale de abia se văd””, a povestit cântăreața.

Citește și: Christina Aguilera se mândrește cu bustul său generos. Cum s-a pozat la piscină

Însă, atunci când nu se află în lumina reflectoarelor, adică atunci când își petrece timpul cu cei doi copii ai ei, Max (15 ani) și Summer (8 ani), îi place să fie cât mai naturală.

„Mă îmbrac lejer, fără machiaj, mă hidratez, folosesc tampoane cu gel pentru ochi, mist pentru față și mă simt al naibii de bine. Joc Nintendo Switch și lenevesc pe canapea. Sunt atât de fericită”, a mărturisit Christina Aguilera.

Citește și: Christina Aguilera, scrisoare de susținere pentru Britney Spears: „Merită toată dragostea adevărată”

„Nu vreau să am o față inexpresivă”

Un lucru care a ajutat-o să își păstreze mai mult „aspectul natural” este o injecție antirid folosită pentru a îmbunătăți aspectul liniilor încruntate.

„Sunt mereu interesată să găsesc produse noi care să mă încânte și să mă facă să mă simt cât mai bine. Această injecție m-a făcut să mă simt cel mai în siguranță deoarece nu conține ingrediente extra. Este o asigurare că, indiferent de cât de obosită sunt, am o soluție de rezervă”, a precizat artista.

Citește și: Fiica artistei Christina Aguilera a împlinit 7 ani. „Timpul trece mult prea repede”

„Ne plac expresiile, mai ales în domeniul meu. Nu vreau să am o față inexpresivă, înghețată. Indiferent că mă aflu în fața camerei sau pe scenă, trebuie să îmi pot exprima emoțiile”, a precizat cântăreața.

În timp ce își explorează încrederea și evoluția feminității, Christina Aguilera vrea să iverseze o parte din limbajul negativ și „vechi” inclus în discuțiile despre îmbătrânire.

Citește și: Christina Aguilera, accident vestimentar pe scenă FOTO

„M-am văzut trecând prin diferite etape ale vieții și plângându-mă de anumite lucruri. Pe măsură ce înaintez în vârstă, mă uit în urmă și zic: „Doamne, fiecare etapă este o nouă eră”. Chiar îmi place să mă simt mai sigură pe măsură ce îmbătrânesc. Acesta este lucrul pe care trebuie să îl îmbrățișez cu adevărat. Este dăunător când îmbătrânirea devine o obsesie”, a explicat cântăreața.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Christina Aguilera

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter