„Chefi la cuțite” revine cu sezonul 9 începând din 28 februarie. În ce zile va fi difuzat show-ul culinar

Ultimul update Joi, 25 februarie 2021, 13:47

Îndrăgitul show culinar “Chefi la cuțite” revine la Antena 1, cu sezonul numărul 9, duminică, 28 februarie, de la ora 20.00. Show-ul va fi difuzat în fiecare duminică, luni și marți.

Miza este și mai mare sezonul acesta pentru Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu. Pe lângă mult râvnitul titlu de câștigător al sezonului, e pusă în joc și statuia chef-ului ce își va adjudeca locul 1.

O altă modificare adusă de noul sezon este legată de chefii invitați să jurizeze amuletele. La final, aceștia vor rămâne și în platou pentru a veni cu o părere în plus vis-à-vis de preparatele concurenților.

Citeşte şi: Chef Florin Dumitrescu s-a tuns. Cum arată juratul de la „Chefi la cuțite” acum

La sezon nou, personaje noi se alătură echipei. Speak este noul ajutor al Ginei, cel care va sta de vorbă cu susținătorii concurenților și le va afla poveștile. De asemenea, Speak va dezvălui în acest sezon tot ce se întâmplă în culise într-o serie de episode speciale, “Speak@cuțite”, difuzate exclusiv pe a1.ro la finalul fiecărei ediții difuzate pe TV.

„Chefi la cuțite” este unul din cele mai urmărite show-uri TV din România. Emisiunea îi are în centru pe bucătarii Cătălin Scărlătescu (48 de ani), Sorin Bontea (50 de ani) și Florin Dumitrescu (33 de ani). Sezonul al 8-lea a fost câștigat de Ionuț Belei, concurent în echipa lui Sorin Bontea. Sorin este singurul dintre cei trei bucătari care a avut patru câștigători de-a lungul sezoanelor. Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au avut fiecare câte doi învingători în emisiune.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter