Cele mai urâte divorţuri de la Hollywood

De Nicoleta Galeteanu, pe

După lungi dispute prin tribunal, Mel Gibson şi Oksana Grigorieva au încheiat în cele din urmă divorţul, ce a făcut multă vreme prima pagină a tabloidelor.
Actorul, care a stabilit deja recordul celui mai scump divorţ din istoria Hollywoodului în 2009, când s-a despărţit de Robyn Gibson, va trebui să plătească Oksanei 750.000 de dolari. Mel Gibson va putea să îşi viziteze fiică doar în prezenţa unei alte persoane. În plus, el va plăti Oksanei aceeaşi pensie alimentară pe care o achită fostei soţii, Robyn Moore, pentru cei şapte copii pe care îi au împreună.

Niciunul dintre ei nu are voie să facă dezvăluiri despre relaţia lor turbulentă, iar dacă Oksana da publicităţii înregistrările audio pe care le are, din momentul în care a fost agresată fizic şi verbal, riscă să piardă cei 750.000 de dolari.

Divorţurile cu scântei ale actorului, desfăşurate la distanţă de un an, nu sunt decât două dintr-un lung şir de astfel de despărţiri urâte care au zguduit lumea Hollywood-ului.

Halle Berry şi Gabriel Aubry

Frumosa poveste de dragoste dintre Halle Berry şi modelul Gabriel Aubry s-a transformat într-un scandal mediatic de proporţii atunci când, hotărâţi să se despartă, au ajuns la disputarea custodiei fiicei lor.

Mesajele jignitoare ale celor doi au ajuns în presă, după ce Aubry a numit-o pe Halle „cioară”. Actriţa, la rândul său, a fost acuzată că a semnat câteva mesaje cu limbaj injurios la adresa soţului ei, pe care acesta le-a păstrat pentru sala de judecată.

Paul McCartney şi Heather Mills

Căsătoriţi în 2002, Paul McCartney şi Heather Mills şi-au anunţat separarea patru ani mai târziu. La sfârşitul lunii octombrie 2006, relaţia lor a luat o turnură urâtă, după ce presa britanică a publicat elemente din dosarul de divorţ, inclusiv o listă a abuzurilor la care aceasta ar fi fost supusă de către soţul ei. Heather a spus, printre altele, că McCartney a consumat alcool şi a fumat cannabis regulat pe parcursul căsătoriei şi că a împiedicat-o să o alăpteze pe fiica lor.

Divorţul fostului membru Beatles a durat mai mult de un an şi ar fi putut fi cel mai scump divorţ din Marea Britanie. În final, Heather s-a ales cu 49 de milioane de dolari.

Charlie Sheen şi Denise Richards

Denise Richards a fost căsătorită cu Charlie Sheen timp de patru ani, iar despărţirea lor a fost una din cele mai urâte din istoria cuplurilor de la Hollywood. Actriţa a cerut în 2006 un ordin de restricţie împotriva soţului ei. În urma declaraţiilor vedetei, nici mariajul nu pare să fi fost mai reuşit. Acesta l-a acuzat pe Sheen că a înşelat-o şi abuzat-o, că se droga şi era dependent de jocuri de noroc.

Sandra Bullock şi Jesse James

Căsătoriţi timp de 5 ani, laureata premiului Oscar şi tipul dur care asambla motociclete s-au despărţit într-un mod civilizat în 2010, după ce el a fost acuzat de infidelitate. Asta până când cei doi au început să facă confesiuni publice despre viaţa lor intimă.

După ce soţul ei ce a recunoscut că a înşelat-o, Sandra a declarat că relaţia ei cu Jesse a devenit „insuportabilă din cauza neînţelegerilor şi conflictelor”. În schimb, Jesse James a ales să facă dezvăluiri mai picante despre Sandra Bullock, printre care şi faptul că nu este bună la pat.

Alec Baldwin şi Kim Basinger

Cei doi actori au fost căsătoriţi timp de 9 ani, până în 2002. Deşi s-au despărţit amiabil, starul din „30 Rock” a făcut o mare gafă, care a ajuns pe mâna presei. Pe scurt, actorul şi-a numit fiica, pe Ireland, „scroafă mică şi nesimţită”, pentru simplul fapt că nu îi răspunsese la telefon. Înregistrarea mesajului telefonic din cauza căruia Baldwin a pierdut custodia fiicei sale este în continuare pe internet.

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter