Ce a făcut un cavaler de onoare la nunta la care era invitat. Gestul bărbatului, viral pe Internet

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 06 iunie 2017, 15:46
Un cavaler de onoare a ajuns viral pe Internet, din cauza gestului pe care bărbatul l-a făcut chiar în timpul ceremoniei la care fusese invitat, când cel mai bun prieten al său și iubita acestuia se căsătoreau.

Emoționat probabil de întregul eveniment, la care fusese invitat în calitate de cel mai bun prieten al mirelui, John, un cavaler de onoare, s-a gândit că nunta amicului său e momentul perfect pentru a-și cere iubita în căsătorie… și nu oricând, ci chiar înainte ca mireasa să spună “Da”.

O nuntă de coșmar

Așadar, exact în mijlocul momentului în care mirii spun, pe rând, “Da”, John a oprit nunta, a strigat în gura mare că are un anunț de făcut, a îngenunchiat în fața iubitei sale și a cerut-o de soție.

Povestea – înspăimântătoare pentru orice viitoare mireasă – a făcut înconjurul lumii și a devenit virală pe Internet, după ce a fost povestită chiar de mireasa căreia John, cavalerul de onoare, i-a stricat cea mai frumoasa zi a vieții sale.

“Nu mi-a venit să cred când am văzut că se întâmplă una ca asta. Pur și simplu nu mi-a venit să cred. Parcă timpul s-a oprit în loc pentru mine, nu mai auzeam nimic, nu mai vedeam nimic în jur. Eram pur și simplu șocată”, a mărturisit pentru tabloidul DailyMail femeia a cărei nuntă a fost întreruptă. “Până și domnul care ne filma a rămas blocat și a trebuit să pună pauză înregistrării”.

După gafa de proporții pe care a făcut-o, John, cavalerul de onoare, și-a cerut scuze mai târziu, dar pentru miri momentul fusese deja stricat. În plus, pentru ca cele două cupluri aveau prieteni comuni, John a anunțat ulterior și că va deveni tătic, așa că atenția invitaților s-a concentrat din ce în ce mai mult pe el și pe iubita lui, iar cei doi miri au rămas în plan secund.

După ce și-a împărtășit povestea pe Internet, mii de oameni au sărit în apărarea miresei și i-au spus că ar trebui să întrerupă orice legătură cu John, cavalerul de onoare și prietenul soțului ei.

Citește șiDe ce toți bărbații invitați la nunta Pippei Middleton cu James Matthews au purtat costume aproape identice

Citește șiDe ce trebuie ca mirii să taie împreună tortul la nuntă

Foto – 123rf

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter