Break Room, prima cameră antistres, se deschide în România

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Miercuri, 25 aprilie 2018, 11:25
Un concept inedit ia cu asalt România. Este vorba de prima cameră antistres care se va deschide, în premieră, în țara noastră și care vine la pachet cu o metodă nonconformistă de alungare a stresului, inamicul principal al secolului în care trăim.

Primul anger room din România propune o metodă eficientă, ieftină și fun de a scăpa de stres fără consecințe și regrete. Astfel, într-un mediu controlat și lipsit de riscuri, persoanele care-și doresc să se detensioneze, dar să se și distreze și să facă mișcare, vin să spargă obiecte care nu mai sunt de folos nimănui, pentru sume pornind de la 50 de lei.

Break Room București se află într-o hală industrială din zona centrală a Capitalei, unde clienții pot sparge  mai multe categorii de obiecte, de la electronice mari și mici, obiecte bucătarie și baie și până la sticlă, ceramică sau porțelan, și au la dispoziție trei tipuri de “arme”, la alegere, bâtă de baseball, baros sau rangă. De asemenea, clienții primesc echipament de protecție și au posibilitatea să-și aleagă pachetul pe care urmează să-l spargă.

Break Room face, totodată, apel și la reciclare și sustenabilitate și propune ridicarea gratuită de obiecte de care nimeni nu mai are nevoie. După spargere, toate resturile se reciclează selectiv. “Încurajăm ordinea în casele și în mințile oamenilor, așadar, dacă primim cereri de ridicare de obiecte stricate și care pot fi sparte, le ridicăm gratuit: de la farfurii la sticle, de la imprimate la televizoarele vechi și stricate, vaze, obiecte sanitare și în general orice poate fi spart și apoi reciclat” – a transmis Marius Neagoie, fondatorul primului Break Room din România, care, totodată a adaugat: “Activitatea din Break Room este pur recreațională, nu are pretenții terapeutice și, de fapt, nicio altă pretenție în afară de a oferi o porție bună de fun, eliberare și relaxare.”

Citește și – Klaus Iohannis a ieșit la plimbare cu bicicleta în zona Herăstrău și a criticat traficul din Capitală. Gabriela Firea i-a răspuns ironic

Sursă foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter