(P) Aranjamente florale de nunta – de la vis la realitate

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 23 mai 2017, 18:12

Fetele viseaza la ziua nuntii lor de la cele mai fragede varste: cum va arata rochia de mireasa, ce buchet de flori vor alege, cum va arata sala in care vor dansa primul dans alaturi de sotul lor? Totul e o reverie, pana in momentul in care realizeaza ca evenimentul se intampla cu adevarat! Ziua nuntii se apropie si toate cele visate trebuie sa devina realitate. Dar exista oare buchetul de mireasa perfect? Unde il gasesti si cu cata emotie vei astepta ca aranjamentele floarale sa impodobeasca sala ceremoniei si mesele invitatilor? Designerii florali de la The Flower Society ne-au povestit cum fac sa transforme visurile in realitate si cum creeaza buchete de mireasa si aranjamente florale personalizate.

  1. Poveste si detalii. Totul incepe cu o poveste, ne dorim sa o cunoastem pe viitoarea mireasa si sa intelegem, pas cu pas, cum isi doreste sa arate ziua nuntii. Preferintele sale sunt in centrul atentiei noastre pentru ca vrem ca recomadarile pe care le vom face sa i se potriveasca precum o manusa: tipurile de flori, culorile, texturile, combinatiile sa sintetizeze vibratia ei interioara, visele, sperantele ei. Traim alaturi de viitoarele mirese bucuria si emotia dinaintea evenimentului, stim fiecare poveste, stim detalii despre rochia de mireasa, despre domnisoarele de onoare, despre sala in care va avea loc evenimentul, stim pe ce melodie vor dansa mirii primii lor dans.
  2. Unitate in diversitate. Stim ca in mijlocul atentiei in ziua nuntii sunt mirele si mai ales mireasa. Totul in jurul lor exprima iubire, fericire, romantism, speranta si optimism. De aceea, atunci cand gandim aranjamentele floare tinem cont de faptul ca acestea sunt cele care imbraca si dau stralucire evenimentului si deci trebuie sa fie in totala armonie, indiferent ca vorbim despre aranjamente fastuoase, bogate sau despre unele delicate si senzuale.
  3. Buchetul de mireasa – minimalist, colorat, sub forma de coronita sau sfera, buchet de tinut pe brat sau buchet cascada – este un accesoriu care va completa look-ul miresei si ii va pune in evidenta stralucirea din ziua nuntii. Va aparea in toate pozele, va ascunde emotia miresei daca ii vor tremura mainile, va fi ravnit si apoi prins de una dintre domnisoarele de onoare. De aceea pentru noi este “un personaj” unic, important si autentic, al carui design il realizam cu gandul la povestea pe care o va spune.
  4. Oferim si primim bucurie. Realizarea buchetului de mireasa si a aranjamentelor florale de nunta reprezinta pentru noi o provocare si o responsabilitate imensa. Stim ca in mainile noastre se afla o buna parte din visele si sperantele mirilor, iar aceasta energie nu face decat sa ne alimenteze imaginatia si sa venim de fiecare data cu idei indraznete si inovative. Ne adaptam dimensiunii evenimentului si bugetului, astfel incat nimic sa nu umbreasca farmecul fericitului eveniment.

The Flower Society este un atelier floral facut cu bucurie, din suflet, iar fiecare aranjament floral este realizat cu migala si pricepere, cu entuziasm si multa creativitate. Iata de ce, zicem noi, avem toate ingredientele pentru a crea aranjamente florale unice, autentice si memorabile.

Site/ Facebook/ Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter