Al treilea scaun de la Vocea României a fost ocupat. Ce spune noul antrenor

De Oana Dinu, pe
Al treilea scaun de la Vocea României a fost ocupat. Ce spune noul antrenor despre colegii lui și despre competiția din al optulea sezon. 

Organizatorii competiției muzicale au anunțat în mod oficial cine va fi antrenorul care va ocupa cel de-al treilea scaun de la Vocea României. Chiar dacă echipa de jurați a suferit modificări de-a lungul timpului, el este singurul care a rămas în toate cele opt sezoane.

Ștefan Stan (sezonul 1) și Ana Munteanu (sezonul 7) au fost doi dintre concurenții antrenați de el care au reușit să câștige marele trofeu.

Așa cum probabil v-ați dat seama, este vorba despre Smiley. Hotărât să lupte alături de concurenții care vor veni în echipa sa și să câștige și cel de-al optulea sezon, artistul și-a pregătit deja armele muzicale. Iată ce a spus despre noua provocare din această toamnă, conform VoceaRomâniei.

„Cu fiecare sezon, mi se pare că vin voci tot mai puternice și mai speciale. Anul trecut, au venit tineri de 16, 17 ani care au așteptat să împlinească vârsta legală ca să participe la acest concurs, oameni care au crescut cu Vocea României. Unul dintre ei a și câștigat-o – Ana Munteanu. Mi s-a părut un sezon frumos și sper ca anul acesta să fie și mai frumos și mai spectaculos” a spus Smiley.

„Pentru Vocea României sunt mereu pregătit”

Artistul a vorbit și despre șansele de câștig față de cei doi colegi anunțați în mod oficial, Tudor Chirilă și Irina Rimes: „Eu cred că fiecare antrenor are rolul lui și șansa lui în acest show. Irina este la început și cu siguranță oamenii vor fi curiosi să vadă cum va evolua. Și eu la fel. De un singur lucru sunt sigur: va fi foarte entuziasmată de Vocea României, pentru că este exact genul acela de competiție care îți transmite o energie foarte bună și te entuziasmează chiar dacă ești la al 8-lea sezon, cu atât mai mult la primul”.

Smiley a mai explicat și cum se pregătește înainte de debutul celui de-al optulea sezon: „Pentru Vocea României sunt mereu pregătit. Pentru mine, munca de antrenor nu se oprește niciodată (…) Nu am niște tabieturi anume înainte de blind-uri, ci pornesc întotdeauna cu gândul de a mă bucura cât mai mult de experiență”.

După ce a fost anunțat și cine va ocupa cel de-al treilea scaun de la Vocea României, rămâne de văzut care va fi al patrulea jurat ales de organizatori. De curând, s-a speculat că va fi Andra.

Citește și:

Tudor Chirilă, mesaj dur pentru Liviu Dragnea

Cum arată Kassandra la 45 de ani. Coraima Torres a pozat în costum de baie

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter