Un român care susține că este fiul nelegitim al Prințului Charles a devenit viral în online

De Unica.ro, pe

Un român a devenit subiect viral pe rețelele de socializare după ce s-a filmat în fața Palatului Buckingham, din Londra, în timp ce spune că este fiul nelegitim al prințului Charles și își dorește să fie recunoscut de acesta. Bărbatul spune că are dovezi – acte și analize – care atestă că este fiul lui Charles, argumentând că, în urmă cu 49 de ani, Charles ar fi lăsat-o pe mama lui pe când se afla într-o vizită în Sighișoara, dar nu a recunoscut niciodată acest lucru.

„Am acte doveditoare cu ADN cum că eu aş fi fiul prinţului Charles. Pentru că acum 49 de ani, la Sighişoara, prinţul Charles a avut o relaţie amoroasă cu maică-mea, a lăsat-o însărcinată şi nu a vrut să mă recunoască niciodată. Şi acum am venit aici la castel pentru a-mi cere drepturile ca fiu, să mă recunoască ca fiu. Father, father! Papa! Help, help!”, a spus bărbatul în clipul postat pe TikTok și pe Facebook.

Postarea românului a adunat până acum peste 24 mii de distribuiri pe TikTok, peste 184 mii de reacţii şi mai bine de 5100 de comentarii.

@bigtima75♬ sunet original – BIGTIMA 75

 

Foto – Captură TikTok

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter