Ea este sosia lui Kate Middleton. „Câștig mii de lire sterline din asta!”

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 12 ianuarie 2022, 13:11

Kate Middleton are o sosie. Este vorba despre Heidi Agan, o femeie în vârstă de 41 de ani, din Northamptonshire, Marea Britanie, care îi seamănă izbitor ducesei de Cambridge.

Heidi este căsătorită cu Russ, pictor și decorator de profesie, și are doi copii, un băiat, Blake, în vârstă de 20 de ani și o fată, Abi, de 12 ani. Asemănarea incredibilă dintre Heidi și soția prințului William i-au dat, la început, multe bătăi de cap femeii, pentru că era adesea oprită de trecători și rugată să facă selfie cu ei. Heidi a lucrat o vreme ca ospătăriță și așa a atras atenția oamenilor care cereau mereu să fie serviți la mese de “ducesă”. Acum este sosie profesionistă și se folosește de asemănarea ei cu Kate pentru a-și câștiga pâinea zilnică.

În 2010, când Kate și William s-au logodit, eu eram chelneriță, iar clienții întotdeauna spuneau că semăn cu ducesa de Cambridge. Clienții au început să observe că semn cu Kate, să ceară să fie serviți de „ducesă” și să facă poze cu mine. Lucul acesta m-a pus pe gânduri: „De ce să nu încerc să fac ceva cu asta?”

Până atunci nici nu știam că există oameni care fac așa ceva și care pot trăi din asta. Dar, da, există o comunitate întreagă de sosii și am zis să-mi încerc și eu norocul.

Așa am ajuns să caut agenții de casting pentru sosii ale celebrităților și am fost imediat înscrisă. Patru zile mai târziu, am primit primul meu loc de muncă  în calitate de „Kate Middleton” – la aeroportul Gatwick pentru Jocurile Olimpice de la Londra din 2012. Am făcut ceea ce mi-a sugerat fotograful și mi-a plăcut întreaga experiență.

În 2013 am renunțat la slujba de ospătăriță și am transformat atuurile mele într-o adevărată carieră bine plătită. Nu era vorba doar despre bani și despre posibilitatea de a călători în toată lumea, dar însemna și să pot petrece mai mult timp cu copiii mei – a povestit Heidi Agan, potrivit presei internaționale.

Citeşte şi: Bomba secolului, confirmată! Paul McCartney a murit acum 48 de ani și a fost înlocuit cu o sosie!

Citeşte şi: Kate Middleton, secretul unei siluete de invidiat după trei nașteri. Ce dietă ține și ce fel de exerciții fizice face

Citeşte şi: Kate Middleton, ținută de aproape 1.000 de lire sterline, în vizită la un liceu britanic

Citeşte şi: De ce este Kate Middleton singura care poate purta bijuteriile Reginei Elisabeta: „Meghan Markle n-are acest avantaj!”

Heidi a ajuns să lucreze în New York, Germania, Austria, Hong Kong și Australia. Ea este mereu solicitată pentru pictoriale, diverse evenimente și reclame.

“Când ești sosia unei celebrități, varietatea joburilor este uriașă. Mereu mi se cere să fac altceva” – a mai spus Heidi, adăugând că atunci când familia regală britanică este ocupată, și ea are foarte multă treabă.

Evenimentele precum Jubileul, nașterea prințului George, Jocurile Olimpice, aniversarea vârstei de 90 e ani a Reginei – toate au presupus o muncă imensă. Dar de fiecare data când are loc un eveniment regal, se întâmplă și lucruri frumoase, distractive – a mai spus Heidi.

Remunerația sosiei lui kate Middleton diferă în funcție de proiect și de cererile clienților. Heidi spune că încasează de la 500 de lire sterline în sus per proiect, iar sumele pot ajunge chair la câteva mii.

Foto – Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter