Rețete de vedete. Cum se prepară salata preferată a Prințesei de Wales, Kate Middleton

De Raluca Vițu, pe Ultimul update Luni, 28 noiembrie 2022, 12:56

Kate Middleton este cunoscută pentru stilul de viață sănătos pe care-l duce. Prințesa de Wales (40 e ani) este adepta unei alimentații cât mai curate, compusă, în mare parte, din fructe și legume proaspete și din preparate nu foarte sofisticate și nici gătite în exces, dar extrem de gustoase.

Printre felurile de mâncare preferate ale soției prințului William se numără o salată cu pepene și avocado, despre care prințesa povestește ori de câte ori vine vorba despre preferințele ei culinare. Kate Middleton a lăudat atât de mult această salată, încât oamenii o asociază acum cu numele ei.

Citeşte şi: Meghan Markle și secretul rețetei ei de paste rapide din doar trei ingrediente. „Sunt incredibil de cremoase!”

Dar despre ce salată este vorba?

Kate preferă alimentele organice la masa de prânz. Și alege cât mai multe ingrediente crude posibil. Salatele de pepene verde sunt un element de bază al prânzurilor lui Kate și includ pepene verde suculent, amestecat cu avocado, castraveți și brânză feta – amestecul perfect de dulce și sărat – a explicat un expert în nutriție de la casa regală, potrivit express.co.uk.

Citeşte şi: Rețeta „puiului de logodnă”. Meghan Markle și Emily Blunt au fost cerute în căsătorie după ce au testat preparatul

Un bucătar profesionist, @alexskitchenstory, a postat pe Instagram rețeta pentru Salata de pepene verde a lui Kate Middleton pe paginile ei de socializare. Și rețeta a strâns peste 1.130 k vizualizări pe Instagram.

Cea mai bună salată de pui din lume

Salată lollo cu pepene galben şi gorgonzola

Cea mai bună salată de cartofi din lume

Salată Malaga – salata de cartofi cu cod

Cum se prepară salata preferată a prințesei de Wales?

Ingrediente

  • Un pepene verde mic
  • O cutie brânză feta (500 g)
  • Jumătate de castravete
  • Un avocado
  • Două linguri de oțet de mere
  • Două linguri ulei de măsline
  • 1 limetă
  • O legătură de mentă proaspătă
  • Sare și piper

Cum se prepară salata preferată de Kate Middleton?


VOTEAZĂ-ți produsele preferate la UNICA BEAUTY CELEBRATION! Care sunt cele mai bune produse cosmetice?

Miezul pepenelui se taie în bucăți mici, castravetele se spală și se taie în felii, apoi în sferturi. Miezul de avocado se taie și el cuburi mici, la fel ș brânza feta, iar menta se spală și se toacă grosier. Toate se amestecă într-un bol încăpător, adăugându-se uleiul, oțetul, zeama de la limetă, sare și piper după gust. Salata se servește pe un platou întins.

Poftă bună!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter