Chef Sorin Bontea și rețeta lui specială de pâine de casă

De Unica.ro, pe

Chef Sorin Bontea își încântă mereu fanii din mediul online cu fel de fel de rețete ușor de preparat și foarte, foarte gustoase. De data aceasta, juratul emisiunii “Chefi la cuțite” a propus o rețetă de pâine de casă cu roșii. Vi se pare ciudată combinația? Ei bine, nu este. Cum există produse de panificație cu semințe, măsline, cartofi, ceapă sau usturoi, la fel de bine pâinea poate conține și legume vedetă a verii – roșia.

Citeşte şi: La masă cu Chef Sorin Bontea. Ce preparate deosebite pregătește de sărbători

Acest preparat are mai multe calități – fiind preparat în casă, putem avea garanția prospețimii și a lipsei aditivilor alimentari, este sănătos, se face foarte ușor și se deosebește de pâinea clasică prin eleganță (capătă o culoare deosebită datorită roșiilor) și un gust aparte.

Iată cum prepară Chef Sorin Bontea pâinea cu roșii

Chef Sorin Bontea și rețeta lui specială de pâine de casă

Ingrediente: 3 – 4 roșii de grădină, drojdie, sare, ulei de măsline și 300 – 400 gtrame de făină

Mod de preparare: Roșiile se spală bine, se taie cubulețe și se pun în blender pentru a obține din ele un sos mai gros. Sosul de roșii se amestecă cu drojdia, se adaugă uleiul de măsline, sare după gust și făina. Trebuie să rezulte un aluat de pâine care, după ce este lăsat să crească, se coace în cuptor. Poftă bună!

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter