Celebrități cu fețele distruse de operații estetice

De Geo Berciu, pe Ultimul update Miercuri, 18 septembrie 2019, 18:13
Din dorinţa de rămâne mereu tinere şi în atenţia publicului, unele celebrități de la Hollywood au devenit dependente de operaţiile estetice, care, în timp, le-au distrus înfăţişarea. 

Jennifer Grey a devenit faimoasă în toată lumea cu rolul ei din „Dirty Dancing”, dar o dată ajunsă celebră, actriţa a dorit să-şi facă unele mici retuşuri. Astfel, ea a apelat la bisturiu la începutul anilor ’90 pentru a-şi remodela nasul, numai că o dată cu forma acestuia i s-a schimbat întreaga viaţă, cariera ei ducându-se de râpă. „Am intrat în sala de operaţie o celebritate şi am ieşit o anonimă”, recunoştea Jennifer, care nu a mai avut acelaşi farmec după intervenţia chirurgicală.
Celebrități cu fețele distruse de operații estetice

Numeroasele operaţii chirugicale şi-au lăsat amprenta din plin şi asupra actriţei Lisa Rinna, care efectiv nu vrea să îmbătrească. „La vârsta mea, trebuie să arăţi bine ca să mai ai de lucru. Uneori avem nevoie de îmbunătăţiri”, a spus Lisa, care a avut de suferit mai ales din cauza buzelor deformate de la colagen.
Celebrități cu fețele distruse de operații estetice

În vremea tinereţii ei, Janice Dickinson era supranumită „primul supermodel al Americii”, însă acum , la 59 de ani, vedeta s-a transformat într-o adevărată sperietoare. Ea nu a făcut un secret din intervenţiile de la nivelul abdomenului şi pentru mărirea sânilor, recunoscând  chiar că îşi face regulat şi injecţii cu Botox. Din păcate, aspectul sau este unul forţat, artificial, numărul mare de operaţii punându-şi amprenta asupra corpului său într-un mod deloc măgulitor.
Celebrități cu fețele distruse de operații estetice

Celebrități cu fețele distruse de operații estetice
În extrema operaţiilor estetice pentru a încetini procesul de îmbătrânire a căzut şi Daryl Hannah. Actriţa a fost mereu o adeptă a intervenţiilor chirurgicale de înfrumuseţare, însă, după ce a suferit o modificare a obrajilor şi a buzelor, părerea sa s-a schimbat total. Cam târziu, dacă este să ne luăm după poze…
Celebrități cu fețele distruse de operații estetice
Donatella Versace este poate cel mai bun exemplu că operaţiile cosmetice nu-ţi rezolvă problemele, ba uneori pot face mai mult rău decât bine. În tinereţe, vedeta arăta ca orice femeie obişnuită, însa obsesia pentru operaţii a dus lucrurile mult prea departe. Nimeni nu mai ştie câte operaţii şi-a făcut până acum Donatella, nici măcar ea.
Celebrități cu fețele distruse de operații estetice
Priscilla Presley a fost una dintre cele mai frumoase femei de la Hollyood. În ultimii 10 ani ani, însă, din cauza unui număr exagerat de operaţii estetice, vedeta a ajuns de nerecunoscut. În plus, Priscilla a fost în centrul unui imens scandal, după ce s-a descoperit că medicul ei estetician, Daniel Serrano a fost prins că nu are licenţă pentru practicarea meseriei, iar clienţii lui erau injectaţi cu forme nesigure de silicon.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter