Cum se înțelege Bella Santiago cu socrii ei: „Eu sunt un copil care nu a avut tată, iar mama nu a fost lângă mine” / Exclusiv

De Cristina Manea, pe Ultimul update Miercuri, 03 mai 2023, 15:32

Bella Santiago (33 ani) a avut o copilărie marcată de lipsa tatălui și de răceala mamei. Artista din Filipine mărturisește că i-a lipsit iubirea maternă și a simțit ce înseamnă o familie abia când a ajuns în România și l-a întâlnit pe partenerul ei, Ionuț Grigore. Cum se înțelege cu socrii ei?

Invitată la FRESH by UNICA, Bella Santiago a vorbit despre relația pe care o are cu părinții soțului și a povestit cum au primit-o aceștia în familie pe fiica ei, pe care a adus-o din Filipine după doi ani.

Bella Santiago a spus adevărul despre socrii ei. Cum se înțelege cu părinții soțului: „Aici am simțit iubire”

„Eu le zic tata și mama socrilor mei, pentru că eu sunt un copil care nu a avut tată și mama nu prea a fost lângă mine, nu a fost caldă. Asta am simțit eu când am ajuns în România, că toate mamele aici sunt foarte călduroase. Asta mi-a lipsit de la mama, pentru că ea e foarte rece, aici am simțit iubire de familie, de mamă, de tată. Am simțit iubire ca într-o familie completă”, a declarat Bella Santiago despre relația pe care o are cu socrii.

Citește și: Bella Santiago face nuntă catolică: „Voi avea două rochii de mireasă”. De ce a refuzat mama ei să vină la eveniment / Exclusiv

Citește și: Bella Santiago, drumul de la sărăcie lucie la succes în muzică: „Foamea m-a ajutat să fiu mai puternică” / Exclusiv

Citește și: Bella Santiago, părăsită de tatăl fetiței la o lună după ce a născut: „A plecat și a zis că merge la război în Afganistan”/ Exclusiv

Citește și: Ce sacrificiu a făcut soțul vedetei pentru a fi împreună. Bella Santiago: “Este managerul, impresarul, șoferul și bodyguardul meu” / EXCLUSIV

Nu și-a văzut fiica doi ani

Cântăreața are o fiică, Kescielle, care va împlini 12 ani pe 10 mai. Micuța se înțelege de minune cu tatăl vitreg, iar artista mărturisește că fetița s-a adaptat rapid în țara noastră și a fost primită cu brațele deschise în familie.

CONȚINUT VIDEO UNICA

„Fetița mea a crescut cu mama, nu am văzut-o doi ani când am venit în România. Am decis să o aduc aici, în România, pentru că eu nu mai puteam fără ea. Socrul meu știa că am o fetiță și mereu zicea socrul meu:’hai, mă, când aduci fetița ta aici? Hai, mă, că vvreau să o văd, să o iau în brațe’. Când a ajuns acasă, aici, în România, a fost primită ca o parte din familie. Socrul meu și soțul meu au învățat-o limba română. A învățat limba română în 3 luni. Ea este foarte prietenoasă și s-a acomodat foarte repede în România”, a mărturisit Bella Santiago, la FRESH by UNICA, emisiune care poarte fi urmărită în fiecare miercuri, de la ora 20:00, pe canalul oficial de Youtube UNICA, pe pagina de Facebook și pe site-ul nostru.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Bella Santiago, părăsită de tatăl fetiței la o lună după ce a născut: „A plecat și a zis că merge la război, în Afganistan”

În cadrul emisiunii, artista a mărturisit și motivul despărțirii de tatăl fetiței sale și a făcut publice detalii dureroase despre experiența de mamă singură.

„Nu m-am căsătorit (n.r. – în trecut) niciodată. M-am căsătorit doar aici, în România. Era un băiat pe care l-am cunoscut în timp ce cântam cu trupa mea. Și era din armată, și ne-am cunoscut, ne-am îndrăgostit, am stat împreună și am făcut un copil. După ce am făcut un copil, după câteva luni a venit să vadă copilul și a plecat, și a zis că merge la război în Afganistan și se va întoarce după o săptămână. Am zis: „Ok, eu aștept, te aștept să te întorci!”.

Noi chiar am avut în plan să facem nuntă după aia, dar nu s-a mai întors. Am așteptat o lună, două luni, trei, patru, cinci, și a trecut un an și mi-a zis mama: „Nu cred că mai vine, cred că a rămas acolo, nu știu unde e, a plecat!”. Chiar era un băiat foarte bun, nu cred că a fugit de responsabilitate pentru că era un băiat foarte bun. Și chiar întregii mele familii îi plăcea de el. Dar cred că s-a întâmplat ceva cu el, că n-am mai auzit de el, nici până acum n-am mai auzit de el.” a declarat Bella Santiago la FRESH by UNICA.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter