Bella Santiago face nuntă catolică: „Voi avea două rochii de mireasă”. De ce a refuzat mama ei să vină la eveniment / Exclusiv

De Cristina Manea, pe Ultimul update Miercuri, 03 mai 2023, 15:40

Bella Santiago se căsătorește religios cu Ionuț Grigore, iar pregătirile sunt pe ultima sută de metri. Cântăreața și soțul ei vor face nunta catolică pe 26 mai, rochiile de mireasă au fost deja alese, iar artista este nerăbdătoare să petreacă. Bella Santiago are însă o mare durere în suflet: mama ei nu va fi prezentă la eveniment.

Invitată la FRESH by UNICA, Bella Santiago a declarat că va avea două rochii de mireasă: una pe care o va purta în biserică, iar alta la petrecere.

Bella Santiago face nuntă pe 26 mai

Citește și: Bella Santiago, drumul de la sărăcie lucie la succes în muzică: „Foamea m-a ajutat să fiu mai puternică” / Exclusiv

Citește și: Bella Santiago, părăsită de tatăl fetiței la o lună după ce a născut: „A plecat și a zis că merge la război în Afganistan”/ Exclusiv

„Facem nunta pe 26 mai, am fost la probe, voi avea două rochii. Facem căsătoria catolică și acolo trebuie să ne îmbrăcăm mai cuminte. Atunci am zic că vreau să am două rochițe, una pentru biserică, și alta pentru petrecere, ca să pot să dansez, să petrec, să fiu liberă.

Vreau să mă distrez la nuntă pentru că se întâmplă doar o dată în viața mea.” a spus Bella Santiago la FRESH by UNICA.

În ceea ce privește prețul rochiilor, artista ne-a dezvăluit că a ales ținute excentrice.

„Sunt ok pentru România (n.r. prețul rochiilor ). O rochiță este 2.500 de euro. Este foarte frumoasă. Am fost la probă și tot ce am pus pe mine îmi place. Păcat că trebuie să aleg doar două”, a spus Bella Santiago.

Bella Santiago, în lacrimi înainte să se căsătorească

Artista din Filipine a mărturisit că mama ei nu îi va fi alături, chiar dacă i-a făcut documentele necesare călătoriei. Dezamăgită, Bella Santiago a recunoscut că a vărsat lacrimi atunci când cea care a adus-o pe lume a refuzat să fie prezentă la nunta ei.

„O să vină din Italia verișorul meu și din Spania, verișoara mea cu familia ei. O să văd dacă mai vine unchiul meu, fratele lui mama. Mama nu mai vrea să vină în România, am făcut documentele ca să vină, am zis: ‘Te rog frumos să vii aici, pentru că vreau și eu să fii alături de mine când fac nunta!’ A zis da, da da, am făcut documentele și când s-a terminat mi-a zis: ‘Auzi, să știi că nu mai vreau să vin pentru că nu mă simt bine, mă doare spate, am 68 de ani, sunt bătrână’. Nu a călătorit niciodată în viața ei, nu a urcat niciodată în avion, călătoria durează 16 ore. Am zis, bine mamă. (…)

M-am supărat foarte mult, chiar am plâns, dar după aia am înțeles, că are o vârstă și problema cu oasele ei, asta e!”, a declarat Bella Santiago, recent, în emisiunea FRESH by UNICA.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Artista are o fetiță și își dorește gemeni

Bella Santiago are o fiica, Kescielle, care va împlini 12 ani pe 10 mai. Micuța se înțelege de minune cu partenerul de viață al mamei, iar artista mărturisește că își dorește să devină mamă, din nou.

„Doamne ajută să vină și un bebeluș, sau doi, sau trei”, a spus Bella, la FRESH by UNICA, emisiune în cadrul căreia a recunoscut că i-ar plăcea să aduce pe lume gemeni, fată și băiat.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter