Paula Herlo, la FRESH by UNICA: „Sunt o mamă cool, care încearcă să-și crească liberi copiii” / Exclusiv

De Cristina Manea, pe Ultimul update Joi, 04 mai 2023, 17:36

Cea de-a cincisprezecea ediție a emisiunii FRESH by UNICA v-o aduce în atenție pe Paula Herlo, jurnalist și producător TV. Dacă viața ei profesională este expusă, și îi putem vedea anchetele la „România, te iubesc!”, emisiune difuzată la PRO TV, în fiecare duminică, de la ora 18:00, despre cea personală rareori a oferit detalii.

În ediția din 3 mai o veți vedea pe jurnalista care schimbă țara în bine așa cum nu ați mai avut ocazia până acum. Modestă și plăcută, Paula Herlo a oferit declarații, în exclusivitate, despre familie, dorințe neîndeplinite și a vorbit și despre regretele pe care le are.

Paula Herlo, dezvăluiri despre cei doi copii, la FRESH by UNICA

Paula Herlo și-a început cariera în urmă cu mai bine de două decenii și a reușit să devină unul dintre cei mai respectați jurnaliști și producători de televiziune din țară.

Laureată cu Premiul Emmy, în 2008, la New York, pentru campania ,,Tu știi ce mai face copilul tău?”, Paula Herlo a vorbit, la FRESH by UNICA, despre pasiunea pentru meseria de jurnalist, dorința de a schimba România prin anchetele făcute de echipa din care face parte, dar și despre rolul de mamă și cel de soție. Cum reușește să îmbine viața de familie cu cea profesională?

Paula Herlo: „Suntem o familie absolut normală, cu bucuriile și greutățile care există în orice familie”

„Cred că sunt o mamă cool, cum a zis băiatul meu, care încearcă să-și crească liberi copiii. Să-i încurajeze, să-i susțină în ceea ce vor ei să facă. Sunt o mamă extrem de atașată de copiii ei și o soție destul de mult plecată, dar încerc să echilibrez perioadele mai aglomerate cu cele mai puțin aglomerate și atunci se crează un echilibru.

Am noroc că soțul meu lucrează la emisiunea „România, te iubesc!” și știe ce fac și atunci înțelege exact meseria mea și mă ajută, și mă susține. Suntem o familie absolut normală, cu bucuriile și greutățile care există în orice familie. Nu știu ce să spun despre mine în viața personală, sunt un om absolut firesc.” a declarat Paula Herlo, la FRESH by UNICA.

Paula Herlo, la FRESH by UNICA: „Sunt o mamă cool, care încearcă să-și crească liberi copiii” / Exclusiv

Citește și: Paula Herlo, despre Cristian Leonte: „Prima oară m-au atras ochii lui”

Cele mai de preț momente pentru jurnalistă sunt cele petrecute în familie, alături de copiii săi. Deși are o carieră solicitantă, Paula încearcă să reducă plecările de acasă și să fie cât mai mult în preajma băiatului și fiicei sale.

Paula Herlo: „N-am altă bucurie mai mare decât să stau cu copiii”

„Anul ăsta ne-am propus să plecăm mai des și atunci sunt într-o permanentă vânătoare de bilete de avion. Acelea sunt momentele cu copiii. Când îi văd fericiți, râzând, n-am altă bucurie mai mare decât să stau cu copiii. Uneori, pur și simplu, să mă uit la ei. În parc asta fac de multe ori, stau și mă uit la ei, pur și simplu, și e absolut minunat!” a spus Paula Herlo, la FRESH by UNICA.

Paula Herlo, despre copiii ei: „Avem reguli! Suntem părinți care am pus niște bariere”

„Avem reguli! Noi am trasat, noi suntem niște părinți care am pus niște bariere, n-am lăsat copiii să facă exact ce vor ei, dar libertatea asta constă în faptul că îi încurajăm să facă propriile alegeri. Nu-i ghidăm noi, nu le impunem să facă nimic, în afară de faptul să-și facă ordine sau lucruri de bun simț. Și cred că vor reuși să facă alegeri bune, uitându-mă acum la ei, pentru că de mici i-am încurajat să aleagă singuri de la ce mănâncă, până la hainele pe care le îmbracă, materiile pe care le studiază, că deja pot să facă alegeri la școală și le respectăm întru totul alegerile.” a povestit Paula Herlo la FRESH by UNICA.

Cum răspunde renumita jurnalistă Paula Herlo la întrebarea: Ți-a afectat vreodată cariera familia?

„Mi-a afectat-o în sensul în care sunt perioade în care sunt plecată și atunci știu că e greu pentru copii. Încerc să fac deplasări cât mai scurte, de câteva zile, să nu lipsesc foarte mult de acasă. Da, în sensul ăsta mi-a afectat viața de familie, pentru că meseria asta n-o poți face din birou, în niciun caz, și atunci momentele în care plec în deplasări sunt cele mai grele. Dar am reușit să fac o echilibristică și să-mi aleg subiectele sau poveștile pe care le fac, în zone unde nu e nevoie să stau foarte multe zile.” declară Paula Herlo.

Când vine vorba de regrete, Paula Herlo recunoaște că singurul neajuns al meseriei sale îl reprezintă timpul petrecut departe de familie, pe teren.

„Ăsta e singurul regret că poate – mă tot întreb dacă m-aș fi organizat mai bine – aș fi reușit să nu lipsesc atât de mult. Dar, repet, uitându-mă panoramic în decursul unui an, îmi dau seama că zilele în care eu plec de acasă nu sunt atât de multe, dar mie mi se par. Inclusiv acele 20-30 de zile într-un an, în care plec în deplasări, mi se par foarte multe, pentru că sunt foarte atașată de copii și ei de mine și, în momentul în care plec într-o deplasare, pentru ei e foarte greu.

(…) Da, ăsta e un regret că meseria asta a mea mă ține, că sunt zile în care sunt departe de copii, dar cred că fiecare meserie are neajunsurile ei și încerc, cât mai mult, să-mi organizez în așa fel timpul încât să nu lipsesc foarte mult.” a menționat Paula Herlo, la FRESH by UNICA.

CONȚINUT VIDEO UNICA

FRESH by UNICA, miercuri, de la ora 20:00

Nu ratați Fresh by Unica, emisiunea online prezentată de Cristina Manea, în fiecare miercuri, de la ora 20:00, pe contul oficial de YouTube, pe pagina de Facebook UNICA.ro și pe site-ul nostru!

Pe canalul Unica de YouTube puteți vedea toate edițiile emisiunii. Până acum, Alina Sorescu și Paula Seling se află printre vedetele care și-au deschis sufletul la FRESH by UNICA. Ce declarații surprinzătoare a făcut și Tania Popa, dar și poveștile lui Marcel Pavel, precum și ale Andreei Ibacka sunt online.

Andreea Marin, Daniela Gyorfi, Alexandra Velniciuc, Cove, Andreea Bălan, Bella Santiago sau Julia Chelaru s-au destăinuit la FRESH by UNICA. Urmează și alți invitați surpriză! Te așteptăm în comunitatea noastră și te invităm să ne urmărești și pe pagina de Facebook, dar și pe Instagram!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter