Secretul căsniciei lui Marcel Pavel: „Pe mine nu m-a furat succesul!” Ce spune despre soția lui și despre gelozia din cuplu / Exclusiv

De Cristina Manea, pe Ultimul update Vineri, 17 februarie 2023, 10:59

Marcel Pavel are 63 de ani și o căsnicie de peste 30 de ani. Cu doi băieți mari și o fetiță minunată, artistul a vorbit deschis despre relația cu soția sa, Violeta, și despre echilibrul menținut între viața de familie și carieră.

Emisiunea online FRESH by UNICA a adus în atenția publicului detalii neștiute despre Marcel Pavel. Cântărețul a vorbit despre familia lui și despre relația pe care o are cu soția sa.

Marcel Pavel a spus de ce nu s-a cununat religios cu mama copiilor lui

Artistul spune că Violeta este partenera și cea mai bună prietenă, oferindu-i înțelegerea, atenția și liniștea necesare pentru a putea face față carierei lui.

„Foarte bine ne înțelegem! Mai sunt contradicții mici, dar în general foarte bine! Și la noi este o atmosferă extraordinară, nu sunt certuri. Rar mă mai enervez eu, îl mai iau de urechi pe Sasha câteodată, dar în rest nu. Și mici contradicții pe teme sociale și politice cu soția mea, dar nu prea deschidem subiectul pentru că e delicat.” a povestit, la FRESH by UNICA, Marcel Pavel.

Citește și: Marcel Pavel și-a salvat fratele de la moarte: „Am cheltuit 30.000 de euro!” / Exclusiv

Cum își cresc Marcel Pavel și soția lui copiii: „Nu au bani să arunce prin cluburi, să facă aroganțe prin restaurante!” / Exclusiv

Marcel Pavel, împotriva operațiilor estetice: „Când începi să te joci de-a Dumnezeu, ai o problemă!” / Exclusiv

Marcel Pavel: „Pe mine nu m-a furat succesul!”

Obstacole greu de trecut nu au întâlnit în drumul lor, cel puțin așa afirmă artistul când vine vorba despre căsnicia lui, adorându-și soția și copiii.

„Nu, niciodată! Nu, decât pierderile acestea ale părinților au fost extraordinare, și de-o parte, și de alta. Acolo a fost într-adevăr destul de dureros. Și suferim și acum. În rest nu am avut piedici, nu! Nu, pentru că avem încredere unul în celălalt, ne respectăm, ne iubim. Pe mine nu m-a furat succesul! Contează foarte mult să ai echilibrul acesta mental să poți să controlezi acest lucru. Că te poate fura succesul, uiți de familie, devii egoist, te gândești numai la tine, ca tine nu mai e nimeni, e o problemă asta!” a menționat Marcel Pavel la FRESH by UNICA.

Soția lui Marcel Pavel nu este geloasă

Deși cântărețul este înconjurat de femei, Violeta nu este o soție geloasă. Balerină la bază, ea știe cum este viața de artist și nu-și periclitează liniștea căminului conjugal sub nicio formă, spune Marcel Pavel în exclusivitate.

„Nu m-a atenționat niciodată, să-mi spună. Ea e foarte înțeleaptă! Ea, fiind artistă la bază, știe viața noastră. Nu spun acum că este o căsnicie perfectă și e numai fericire, mai sunt și mici probleme, contradicții, dar așa, ne înțelegem foarte bine, e armonie, e frumos. Nu am avut probleme de acest gen.” a precizat Marcel Pavel despre căsnicia lui la FRESH by UNICA.

Artistul spune că își prețuiește soția, iar anii petrecuți împreună i-au demonstrat că femeia de lângă el este tot ce are nevoie.

„Violeta e o femeie frumoasă, elegantă, are clasă!” și-a lăudat Marcel Pavel soția la FRESH by UNICA.

Marcel Pavel face cununia religioasă după zeci de ani de căsnicie

Deși au copiii mari și sunt căsătoriți civil din 1992, Violeta și Marcel Pavel nu sunt cununați la biserică. Cântărețul spune, însă, că își dorește să primească binecuvântarea unui preot în curând și că va fi o ceremonie religioasă făcută în intimitate.

„Nu știu… A trecut vremea! Preocupați de copii, ce să mai facem nuntă?! Dar până la urmă cred că vom face acest pas în intimitatea noastră, vom face. În fața lui Dumnezeu trebuie să ne unim! Am făcut doar cununia civilă la primărie.” a clarificat Marcel la FRESH by UNICA.

Sursă foto: Facebook / Instagram
Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter