Jojo a vorbit onest despre problemele ei cu anxietatea: „Încerc să păstrez distanța când apar gândurile astea”

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 21 iunie 2022, 18:53
CONȚINUT VIDEO UNICA

Jojo a participat la Unica Urban Party 2022, prilej cu care ne-a povestit mai multe despre adolescența ei, dar și anxietățile cu care se confruntă astăzi.

Jojo este mereu o prezență efervescentă, care ne cucerește cu fiecare apariție a sa. La Unica Urban Party 2022, ea a venit îmbrăcată în culori neon irezistibile, care i-au scos în evidență bronzul și personalitatea jovială. Cu zâmbetul pe buze, ea a vorbit atât despre amintirile adolescenței ei, cât și provocările cu care se confruntă în prezent.

Tema serii a fost „Tânăr și neliniștit”. Când am întrebat-o ce înseamnă pentru ea să fie tânără și neliniștită, ea a spus: „Toată perioada mea când am cântat, toată adolescența mea, turneele prin țară, o nebunie totală. Lume arăta cu totul și cu totul altfel față de cum arată astăzi. Muzica suna altfel. Ținutele erau altfel”.

Jojo a vorbit cu sinceritate și despre anxietățile ei, atunci când a fost pusă față în față cu întrebarea „Ce anxietăți ai și cum le gestionezi?”. Ea a explicat: „Oh, am destule! Gândește-te că sunt mamă a doi copii și sunt persoană publică de atâția ani de zile”.

Ea a continuat apoi: „E un lucru cu care cred că ne confruntăm toți pentru că trăim într-o lume foarte agitată. Ritmul s-a schimbat, trebuie să facem lucrurile mult mai repede, mult mai bine, să facem practic mai multe joburi în același timp. M-am mai maturizat și îmi amintesc cine sunt cu adevărat. Și nu că nu îmi pasă, dar încerc să păstrez distanța când apar gândurile astea”.

Foto – Dumitru Anghelescu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter