Cum arată cel mai sexy date pentru Gina Chirilă și Bogdan Vlădău? „Pe un vas pe Sena, undeva în Paris”

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 21 iunie 2022, 18:54
CONȚINUT VIDEO UNICA

Gina Chirilă și Bogdan Vlădău au stat de vorbă cu noi cu prilejul celui mai cool eveniment al verii, Unica Urban Party 2022.

Tema serii a fost „Tânăr și neliniștit”, iar frumosul cuplu s-a încadrat perfect. Gina a purtat o cămașă albă, lejeră, și blue jeans care i-au scos în evidență silueta tonifiată, pe când Bogdan a purtat un costum albastru casual și o cămașă albă, asortându-se perfect.

Cei doi au venit la petrecere cu zâmbetul pe buze, iar pe fețele lor a putut fi observată fericirea de a fi nu doar părinți pentru micuța și adorabila Katia, cât și de a fi un cuplu care știe să ia din când în când o pauză și să se distreze.

Pentru a-și permite să aibă timp și pentru ei, mama Ginei este un ajutor esențial, după cum ne-a dezvăluit Gina. „Eu zic că ne descurcăm bine”, a spus ea. „Nu știi niciodată ce urmează, nu ești pregătit pentru asta, clar. Ne permitem să avem timp liber pentru că ne ajută mama. Altfel, eu una eram în casă non-stop.”

Întrebați despre cum arată un date night ideal pentru ei, Gina și Bogdan au avut idei ușor diferite. „Următorul mi-ar plăcea să îl facem pe un vas pe Sena, undeva în Paris”, a spus Bogdan, iar Gina i-a dat dreptate, adăugând însă și varianta ideală pentru ea. „Eu mă gândeam la o plajă pustie, să privim stelele”, a zis Gina.

Află tot ce au spus cei doi în interviul exclusiv acordat Unica, în videoclipul nostru.

Foto – Dumitru Anghelescu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter