Ce a pățit Ruby după ce a băut urină de vacă la Asia Express

De Dana-Ruxandra Panghe, pe
Ruby a făcut echipă bună cu iubitul ei, Robert la Asia Express, cel mai urmărit show tv al momentului. Cei doi au trecut cu brio prin probe care i-a șocat pe telespectatori, iar acum, artista povestește pentru Unica.ro despre ce a pățit după ce a băut urină de vacă! Vezi clipul video!

Da, era un shot (de urină de vacă) foarte înțepător“, își amintește Ruby despre senzația pe care a avut-o atunci când a fost provocată, în cadrul unei probe la Asia Express, să bea urină de vacă dintr-un borcan. „Era foarte acid și simțeai cum te înțeapă pe gât și până în stomac. Am transpirat foarte tare după ce am băut urina aceea. Efectiv transpiram mirosind a pipi de vacă. Mi se părea că și în momentul în care vorbesc, tot se simte!“.

Mai mult, Ruby a spus că i-a povestit proba omului care îi ducea cu mașina, iar acesta a zis: „Nu-mi vine să cred că faceți asta! Vi se pare că e sănătos și normal?

Ruby totuși explică: „La ei, urina de vacă e un fel de tratament, se vinde în farmacii. Foarte mulți dintre localnici beau urină de vacă așa cum beau eu sucul – te tratează de imunitate, te apără de blesteme, de farmece“.

Totuși, artista spune că aceasta nu a fost cea mai grea probă din competiție. „Au fost momente când ziceam că mai bine aveam pipi de vacă, îl dădeam pe gât și scăpam!“.

 

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter