Motivul pentru care Ruby nu vrea să se mărite: „Sunt deja căsătorită”

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 28 octombrie 2022, 13:10

Ruby trăiește o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de zece ani cu Robert și multă lume se întreabă de ce nu se căsătoresc. Artista a povestit care este motivul pentru care nu-și dorește să facă acest pas.

Ruby și Robert Grigoriță formează un cuplu de mulți ani, nu se gândesc încă la căsătorie. Artista a mărturisit că nu se simte pregătită să devină femeie măritată pentru că asta ar obliga-o să se maturizeze. Ea nu se gândește nici să devină mamă în viitorul apropiat.

Motivul pentru care Ruby nu vrea să se mărite: „Sunt deja căsătorită”

Mi se tot pune întrebarea aceasta, dar nu am planuri în viitorul apropiat. Habar n-am, într-o rochie albă e posibil să mă vezi și săptămâna viitoare, dar asta nu înseamnă că o să mă mai mărit o dată. Sunt deja căsătorită, măritată cu muzica. Pot să mă îmbrac în orice rochie în situația aceasta. (…)

Eu îmi doresc, momentan, să muncesc, să mă concentrez pe cariera mea, pe ce știu că las în urmă și rămâne în infinit. Și asta, pe mine, mă bucură foarte tare. Nu mă gândesc la căsătorie și la acte pentru că m-ar constrânge să mă maturizez deodată. Am tot spus asta, deja mă repet. Eu sunt încă un copil, a dezvăluit Ruby în exclusivitate pentru ego.ro.

Citește și: Medana, iubita lui Alin Oprea, despre relația cu artistul: „Primul aspect la care am lucrat împreună a fost eliminarea definitivă a alcoolului din viața sa”

Andreea Bălan, reacție acidă la adresa unui concurent de la „Te cunosc de undeva”

Connect-R, despre fosta sa soție: „Nu am meritat-o și nici nu o s-o merit vreodată”

Şoferul fugar din București, care a lovit mai multe mașini, ar fi copilul unei cântărețe cunoscute

„Dacă aș avea un copil, mi-aș dori să mă dedic în totalitate lui”

Artista a explicat și de ce nu se vede momentan în postura de mamă. Aceasta îți dorește să-și îndeplinească toate visurile legate de profesie înainte de a avea un copil.

Știu sigur că, dacă aș avea un copil, mi-aș dori să mă dedic în totalitate lui și nu mi-aș mai da voie să fac o grămadă de lucruri din cele care mă fac fericită și mă împlinesc pe plan profesional și totodată personal pentru că muzica este sufletul meu. Vreau încă să mă mai bucur de ce îmi oferă muzica pentru ca în momentul potrivit să mă pot dedica în totalitate fără să am nicio urmă de regret pentru ceea ce las în urmă. Mai am multe de spus, a mai spus cântăreața.

Ruby a devenit cunoscută după ce a lansat piesa „Stinge lumina”, care a ajuns la 20 de milioane de vizualizări pe YouTube. În videoclip, artista apare lângă un dansator tânăr, cel care a devenit, ulterior, și partenerul ei de viață.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter