Ruby, în lacrimi la un concert. Artista cânta piesa „Condimente”, lansată în colaborare cu Nosfe

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 25 octombrie 2022, 10:19

Ruby s-a arătat extrem de afectată de moartea colegului ei de breaslă Nosfe. În timpul unui concert, cântăreața, cu ochii în lacrimi, a rugat publicul să o ajute să cânte piesa lansată în colaborare cu regretatul artist.

Ruby și Nosfe au lansat în 2016 piesa „Condimente”, care a devenit rapid un hit. Artista și-a dorit să intrepreteze cântecul în timpul unui concert susținut recent, însă emoțiile au copleșit-o. Cu lacrimi în ochi, aceasta a rugat publicul să cânte alături de ea.

Cântați voi, vă rog!, le-a spus Ruby fanilor săi, după cum se poate vedea într-o înregistrare din timpul concertului, publicată pe rețelele de socializare.

@imnikkoolas @ruby @nosfe #fy #foryou #magureniprahova ♬ sunet original – ❤️_imnikkoolas_❤️

Ruby, șocată de moartea lui Nosfe

Moartea fulgerătoare a lui Nosfe la numai 37 de ani a șocat pe toată lumea. Colegii săi de breaslă și bunii săi prieteni au reacționat pe rețelele de socializare imediat după ce au aflat de decesul artistului. Printre aceștia s-a numărat și Ruby.

Nu pot să cred, în secunda asta am aflat. Nu pot să cred, sunt în stare de șoc în momentul ăsta. Mi-a spus acum un prieten, am vorbit cu el la telefon alaltăieri, trebuia să avem filmări, trebuia să ne vedem. Aseară m-am uitat la studio la videoclip. Nu pot să cred. Familia lui săraca, copilul, a declarat cântăreața, după moartea lui Nosfe.

Și pe rețelele de socializare, artista a transmis un mesaj extrem de emoționant.

Nu pot să procesez, nu vreau să accept. Îmi doresc să fie o glumă. Doare. Mă gândesc la Mădă și la Iris și mă doare și mai tare. NOSFE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Să aibă Dumnezeu grijă de tine și să primești dragostea Lui infinită!!!!

Te iubesc, Nosfe! Nu pot să pronunt numele tău fără să îți văd privirea blândă și zâmbetul și sufletul tău bun. E mai bogat Cerul! a transmis cântăreața pe contul său de Instagram.

Rapperul Nosfe a încetat din viață la 37 de ani

Vlad Darius Creţan, cunoscut în lumea muzicală drept Nosfe, s-a stins din viață în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe 16 octombrie 2022, la vârsta de 37 de ani. Rappperul era căsătorit cu Mădălina Crețan, împreună cu care a participat la emisiunea „Chefi la Cuțite”, cu câteva luni înainte de deces. Cei doi au o fetiță în vârstă de 7 ani.

Rapperul a susținut un concert cu trupa sa, Șatra Benz, apoi s-a dus acasă unde i s-a făcut brusc rău și a murit. Soția lui a chemat Salvarea, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața și au constatat decesul.

Citește și: Daniela Crudu este însărcinată: „Fac trei luni de sarcină”

Va fi lansată o nouă serie a filmului „Liceenii”. Cine va juca în rolurile principale

Ileana Lazariuc și Matei Stratan, cel mai nou cuplu din showbiz. Cum au fost surprinși

Maurice Munteanu, noi replici dure la adresa lui Florin Zamfirescu. „De o mediocritate sinistră!”

Artistula acuzat o stare de rău în timpul unui concert

Colegii de la Șatra Benz au mărturisit că artistul a avut un moment în care a acuzat o stare de rău pe scenă și a decis să facă o pauză.

Toate semnele indică spre chestia asta (n.r. – că ar fi făcut infarct). Adică el la un moment dat s-a dat jos de pe scenă că îi este rău. Și-a revenit total. A plecat acasă perfect. Om întreg. Proaspăt, fresh, totul în regulă. Nu avea absolut nimic. După care acasă s-a întâmplat ce s-a întâmplat – a explicat unul dintre colegii de trupă pentru Fanatik.

Un alt coleg de trupă a precizat că ar fi auzit că Nosfe s-a plâns de o durere în piept:

A spus că simte ceva în piept. Nu știu exact, cred că ceva de genul ăsta a zis. Eu nu știu, informația asta mi-au zis-o oamenii. Și este informația cu care am rămas eu. Există posibilitatea să se fi speriat, să nu fi fost… nu știm.

Ce cred eu că s-a întâmplat, este efectiv epuizare. Făcea foarte multe. Omul stătea în studio până dimineața. Cred că dormea câteva ore pe noapte. Muncea într-una, într-una. Statul departe unde stă el, drumuri toată ziua. Copil, nevastă, familie, stres, obligații… – a adăugat colegul de trupă, pentru sursa citată mai sus.

Nosfe s-a lansat în industria muzicală în 2003. A avut colaborări cu Mandinga, Alexandra Stan, Jean Gavril, Ruby, Andrei Bănuță, Adda, Liviu Teodorescu și mulții alții.

Mesajul sfâșietor al soției rapperului Nosfe

Soția regretatului artist, Mădălina Crețan, a postat în mediul online un mesaj sfâșietor, la o zi după înmormântarea artistului. Mădălina i-a făcut o promisiune soțului trecut în neființă că viața ei și a fetiței lor va merge mai departe așa cum plănuiseră toți trei.

Tu ai fost soarele și luna, noi suntem sarea și piperul. Tu ai să strălucești pe cer în continuare, ai să ne încălzești, sa ne faci lumină atunci când o să vrei să vedem lumea, să ne dai noapte atunci o sa avem nevoie de somn, ploaie atunci când o sa plângem, muzică atunci când o sa vrei sa fim fericite. Iar noi o să dăm gust vieții cum o să știm noi mai bine.

Promitem să îți ducem povestea mai departe, promit să scriu mai mult și mai des, promitem să fim în continuare bucuriile tale cele mai mari, promit să continui să fac mâncare, să am grijă de căsuța noastră ca să-i păstrez energia curată, să o învăț pe Iris italiană, să o învăț să poarte ochelari de soare, să iubească adidașii, muzica, arta, oamenii.

Sub o formă pe care nu o înțelegem acum în totalitate, o să rămânem tot noi 3 pentru că altfel nu se poate, altfel nu știm, altfel nu vrem. Te iubim cel mult, te iubim oricum!

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter