Ruby, show pe gheață într-o pereche unică de patine

De Adelina Duinea, pe

Ruby a transformat patinele de la „Dancing On Ice” în adevărate bijuterii. Înaintea eliminării din competiție, alături de partenerul ei, Zsolt Kerekes, artista a făcut un adevărat show pe gheață.

Ruby, show pe gheață într-o pereche unică de patine

Patinele lui Ruby au fost una dintre surprizele momentului. Perechea personalizată a solistei este acoperită în peste 28.000 de cristale Swarovski.

Artista Vera Marie, care a lucrat în trecut cu Enrique Iglesias, și-a pus amprenta pe perechea de patine a artistei, transformând-o astfel în singura pereche de patine din lume acoperită în totalitate cu peste 28.000 de cristale Swarovski.

Deși nu a ajuns în finala competiției, Ruby a surprins de la o ediție la alta prin dans, prezență scenică și efervescență, în prezent deținând o pereche de patine demne de Cartea Recordurilor.

„Iubesc artiștii, operele lor și sunt foarte fericită și mândră să port astfel de piese, mai ales când sunt făcute de către un artist în mod special pentru mine și știind că nu mai există altele la fel în lume. Vera Marie este mai mult decât artista mea preferată, este prietena mea și împreună urmează să lansăm o colecție foarte specială de piese de artă”, a declarat Ruby.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Denis Ștefan și soția lui, Cristina, se iubesc de 10 ani. Dansatoarea a spus care este secretul relației lor

Iubitul Elenei Udrea, Adrian Alexandrov, cere intervenția Avocatului Poporului în cazul condamnării ei

Ruby și Zsolt au părăsit competiția „Dancing On Ice” în ediția de sâmbătă, 9 aprilie.

„Sunt recunoscătoare pentru toate lecțiile pe care le-am primit despre patinaj și sunt foarte fericită că am fost aici cu voi, că am putut învăța ceva nou”, a declarat Ruby înainte de a părăsi gheața.

„Aș vrea să îi mulțumesc lui Ruby pentru că a fost alături de mine la bine și la rău. Fără ea nu aș fi putut ajunge până aici”, a adăugat Zsolt.

Ruby formează de mai mulți ani un cuplu cu Robert Adrian Grigoriță. În vara anului trecut, despre nuntă, Ruby mărturisea:

„Îmi doresc să mai copilăresc. Dacă am face pasul ăsta cred că am pune așa pe umerii noștri o presiune, o maturitate. Noi suntem foarte fermecători și așa, e ca și cum avea o căsnicie”.

Foto: Cat Music; Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter