Ruby, de urgență la spital, după ce și-a injectat singură o substanță. „Mi-a amorțit tot corpul”

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 05 august 2022, 10:22

Ruby (33 de ani) a ajuns recent de urgență la spital după ce și-a injectat în corp o substanță folosită de culturiști pentru a se bronza mai mult într-un interval scurt de timp.

Ruby, de urgență la spital. „Mi-a amorțit tot corpul”

„Am fost nevoită să chem ambulanța pentru că m-a mâncat în… Am vrut să mă bronzez mai mult decât prevede natura și am zis să-mi injectez o substanță pe care și-o injectează culturiștii când merg la concursuri, care să mă ajute să mă bronzez mai tare. Am pus o cantitate mai mare decât cea recomandată pentru un om care își injectează pentru prima dată substanța asta și mai ales pentru o persoană de greutatea mea”, a declarat Ruby la Antena Stars.

„M-a dărâmat un pic, un pic mai tare. Nu mai puteam să-mi țin nici telefonul în mână. Mi-a amorțit tot corpul. Inițial, când mi-am injectat substanța, pentru că mi-am făcut injecția singură, m-a luat amețeala. Am zis că e normal și mi-am făcut treaba în continuare, după care am zis să mă întind puțin. M-a luat somnul și când m-am trezit nu mai puteam să-mi țin telefonul în mână”, continuat.

Articolul continuă după recomandări

Citește și: Acum este una dintre cele mai sexy artiste din România, dar cum arăta Ruby în copilărie

Citește și: Ruby, show pe gheață într-o pereche unică de patine. Deși nu a ajuns în finala competiției, Ruby a surprins de la o ediție la alta

„Am început să am fibrilații, ba să-mi fie foarte cald, ba foarte rece, să tremur. M-am speriat un pic. Când a venit ambulanța aveam pulsul 42, 43, 44 și asta i-a făcut pe doctorii de pe ambulanță să insiste să merg la spital pentru investigații. Am stat la Urgență, în Camera de Gardă, 3-4 ore. Mi-am făcut toate investigațiile. (…) Eu oricum am pulsul mai jos decât este normal, dar ieri a fost mai jos decât normalul meu”, a mai explicat solista.

Ruby formează de mai mulți ani un cuplu cu Robert Adrian Grigoriță. În vara anului trecut, despre nuntă, Ruby mărturisea: „Îmi doresc să mai copilăresc. Dacă am face pasul ăsta cred că am pune așa pe umerii noștri o presiune, o maturitate. Noi suntem foarte fermecători și așa, e ca și cum avea o căsnicie”.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter