William Hurt a murit. Actorul american avea 71 de ani

De Unica.ro, pe

Actorul american William Hurt, câștigător a premiului Oscar, a murit cu câteva zile înainte de a împlini vârsta de 72 de ani.

Moartea lui William Hurt a fost confirmată de fiul său, Will. Actorul a încetat din viață în casa din Portland, Oregon, înconjurat de familie.

Cu mare tristețe, familia Hurt deplânge moartea lui William Hurt, tată iubit și actor câștigător al premiului Oscar, la 13 martie 2022, cu o săptămână înainte de a împlini 72 de ani. A murit în pace, în mijlocul familiei, din cauze naturale. Familia solicită păstrarea inimității în aceste momente, a transmis fiul actorului, potrivit Digi24.

Citește și: Ce i s-a întâmplat unui român care a adăpostit un grup de 11 ucraineni

Avertismentul unui profesor rus: „Țările din Pactul de la Varșovia vor urma, dacă Putin va avea succes în Ucraina”

Japonia se alătură statelor care oferă ajutor Ucrainei

EXCLUSIV. Ce diferență de vârstă este între Lavinia Petrea și soțul ei

William Hurt, nominalizat de patru ori la premiile Oscar

În urmă cu câțiva ani, actorul american a fost diagnosticat cu cancer de prostată, cu metastaze la oase, iar în 2018 a început tratamentul care i-a salvat viața.

William Hurt a fost nominalizat de patru ori la Oscar și a câștigat prestigiosul premiu în 1985, cu rolul din „Kiss of the Spider Woman/ Sărutul femeii păianjen”.

Actorul s-a remarcat și în filme precum „Children of a Lesser God/ Copiii unui Dumnezeu mai mic”, „Broadcast News/ Știri de televiziune”, „A History of Violence/ Umbrele trecutului”, „Body Heat/ Dorința”.

Însă de-a lungul carierei sale, acesta a jucat în numeroase producții, inclusiv Marvel, cum ar fi Captain America: Civil War, Avengers: Infinity War și Black Widow. Hurt a jucat și rolul generalului Thaddeus „Thunderbolt” Ross, personaj din universul Marvel.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter