Austin Majors a murit. Actorul din serialul „NYPD Blue” avea 27 de ani

De Oana Dinu, pe Ultimul update Marți, 14 februarie 2023, 09:46

Austin Majors a murit la numai 27 de ani. Acesta a jucat pe vremea când era copil în serialul american „NYPD Blue”.

Austin Majors, cunoscut pentru rolul său din „NYPD Blue”, s-a stins din viață la vârsta de 27 de ani. Vestea tragică a fost confirmată de sora actorului, Kali Majors-Raglin, pentru CNN.

„Austin a fost acel copil, fiu, frate, nepot și unchi care ne-a făcut mândri și ne va fi mereu extrem de dor de el”, a transmis aceasta. Aceasta a mai spus că cele mai dragi amintiri cu Austin au fost copilăria lor pe platourile de filmare, voluntariatul și excursiile cu rucsacul în spate.

Austin Majors a murit într-un adăpost pentru oamenii străzii

Pe numele său complet Austin Setmajer-Raglin, acesta a murit sâmbătă, 11 februarie. Acesta s-ar fi aflat într-un adăpost pentru oamenii străzii din Los Angeles, California. Acesta ar fi „ingerat o cantitate fatală de fentanil”, potrivit dailymail.co.uk. Cauzele morții sale sunt încă sub investigație.

„A fost o ființă iubitoare, artistică, genială și bună. Austin a avut parte de mare bucurie și de mândrie în cariera sa de actor”, a transmis familia lui Austin Majors.

Citește și: Ce s-a întâmplat cu chipul lui Mickey Rourke. Actorul a ajuns de nerecunoscut la 70 de ani

Cine a fost Austin Majors

Acesta s-a născut în data de 23 noiembrie 1995 în California. A absolvit Școala de Arte Cinematografice, specializarea producție cinematografică și de televiziune, din cadrul Universității California.

Majors a continuat să apară în diverse show-uri de televiziune în anii 2000, cum ar fi serialul „ER/ Spitalul de Urgență”. De asemenea, în două episoade din miniserialul „Hercule” în 2005, a făcut vocea personajului Hyllus. A mai apărut și în „NCIS,” „According to Jim” și „Desperate Housewives” până în 2007.

Citește și: Recunoști copilul din imagine? E unul dintre cei mai mari actori români și visa să ajungă cofetar

Ultima sa apariție pe micile ecrane a fost ca invitat în sitcomul american „How I Met Your Mother” în 2009.

Actorul a jucat timp de șapte sezoane în „NYPD Blue”, în rolul lui Theo Sipowicz, fiul detectivului Andy Sipowicz (Dennis Franz). În 2002, Majors a câștigat Premiul „Young Artists” pentru cea mai bună interpretare într-un serial de televiziune.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter