Cine este Romeo Visca, noul actor din serialul Lia. „Personajul meu va tulbura dramaturgia şi va naşte noi controverse”

De Oana Savin, pe Ultimul update Miercuri, 01 februarie 2023, 12:16

Un nou actor se alătură distribuției serialului „Lia – soția soțului meu”. Romeo Visca vine cu forțe proaspete, pregătit pentru provocările acestui rol.

Romeo Visca îi va da viață lui Laur, un bărbat care, în trecut, i-a făcut mult rău Liei și de care tânăra a încercat să se îndepărteze. Dar acum, trecutul revine în prezent, gata să le complice viețile Liei și Petru.

Cine este Romeo Visca, noul actor din serialul Lia

Romeo Visca are 36 de ani și este stabilit la Londra. Actorul a venit în România special pentru rolul din serialul „Lia – soția soțului meu”.

Absolvent al New York Film Academy, din Los Angeles şi al The Royal Academy of Dramatic Art din Londra, Romeo Visca a urmat un stagiu complet de practică la Universal Studios si Warner Brothers, iar licenţa şi-a susţinut-o la Warner Brothers.

“Pentru un actor e o mare bucurie atunci când primeşte o partitură care i se potriveşte atât de bine şi care, totodată, îi oferă şi libertatea de joc. Atât de mult mi-am dorit să joc în România un astfel de caracter, încât atunci când Ruxandra Ion şi Radu Grigore, scenaristul şi regizorul proiectului mi-au propus rolul, am visat efectiv cu ochii deschişi la momentul când vom începe filmările. „Lia – Soţia soţului meu” va fi un roller-coaster emoţional, încărcat de suspans, iar eu vă asigur că voi face tot ce îmi stă în putere să mă ridic la aşteptările unui proiect atât de frumos. Tot ce mai pot să vă spun este că personajul meu va tulbura dramaturgia serialului şi va naşte noi controverse!”, a dezvăluit Romeo Visca. 

Citește și: Trei noi personaje apar în serialul „Lia „de la Antena 1. Cine sunt noii actori din distribuție

Citește și: Alexandru Ion, actorul din serialul „Lia”, s-a logodit. Și-a cunoscut iubita pe o aplicație de dating / Exclusiv

Citește și: Cine este Andrei Voicu, băiatul genial din serialul „Lia”, de la Antena 1. Puștiul a luat castingul și pentru „Clanul”, de la Pro TV / Exclusiv

Citește și: Secretele din culisele serialului „Lia, soția soțului meu”. Premiera are loc, joi, la Antena 1

Laur, personsajul misterios din trecutul Liei

Romeo Visca îl va aduce în prim plan pe Laur, un bărbat ce va complica și mai mult povestea de iubire dintre Lia (Ana Bodea) și Petru (Ștefan Floroaica).

“Lia e iubita mea!”, va fi dezvăluirea lui Laur care le va da mari speranţe Otiliei (Ilinca Bădescu) şi lui Marcel (Bebe Cotimanis) în încercările lor disperate de a se descotorosi de Lia şi de a o îndepărta de Petru. Încă de joia aceasta, de la 20:30, telespectatorii îl vor cunoaşte pe Laur.

Serialul care poate fi urmărit în fiecare joi, de la 20:30, la Antena 1, aduce în prim plan o poveste de iubire unică, dar încercată de trădări şi minciuni. În încercarea de a triumfa, iubirea adevărată se va lovi şi de această dată de o mulţime de obstacole şi pericole.  Va fi oare puterea destinului suficientă pentru un final fericit? Aceasta este întrebarea care îşi va găsi răspunsul în curând la Antena 1.

Vezi mai multe imagini cu actorul Romeo Visca în Galeria FOTO de mai sus

Sursă foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter