Will Smith și-a sărbătorit ziua de naștere într-un mod spectaculos VIDEO

De Oana Dinu, pe
Will Smith a împlinit 50 de ani și a ales să își sărbătorescă ziua de naștere într-un mod inedit. Actorul a făcut bungee jumping în Marele Canion din Arizona.

Will Smith a avut parte de o experiență plină de adrenalină la împlinirea a 50 de ani de viață. Actorul a sărit dintr-un elicopter deasupra Marelui Canion al fluviului Colorado, din nordul statului Arizona, legat cu o coardă de bungee jumping.

Provocarea a venit din partea echipei unui canal de Youtube, Yes Theory, ce se ocupă cu filmarea oamenilor care îndrăznesc să iasă din zona de confort și să aibă astfel de experiențe. Cei care vor să asiste la momentele inedite trebuie să plătească, iar banii strânşi sunt folosiţi pentru misiuni caritabile.

„Ai fost un model pozitiv și motivator în ultimele decenii și ai inspirat milioane de oameni, inclusiv pe noi, să muncim din greu și să ne înfruntăm fricile. Așadar, ca semn de recunoștință, am vrut să te punem în fața unui lucru care te-ar putea speria și să te ducem să faci Bungee Jumping cu noi din elicopter! Avem unul dintre cei mai buni piloți din SUA la bord și ne-ar plăcea să împărtășim o astfel de experiență incredibilă cu tine” a sunat mesajul lor pentru Will Smith.

Will Smith a fost însoțit de familie și prieteni

Momentul a fost transmis în direct pe Youtube de o întreagă echipă de profesioniști, în prezența soției sale, Jada, a celor trei copii ai lor, precum și a prietenilor actorului, care au venit să îl susțină. 

După săritura spectaculoasă, Will Smith s-a arătat extrem de încântat de experiență și a descris-o ca fiind „o combinaţie de teroare şi euforie.”

„A fost una dintre cele mai frumoase experiențe din viața mea. Am trecut în câteva clipe de la teroare pură, la extaz absolut”, a declarat Will Smith.

 

Citește și: 

Rapperul Drake a vizitat o fană la spital. Reacția fetiței este incredibilă VIDEO

Facebook are mari probleme. De ce nu se mai pot face postări pe paginile oficiale

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter