De ce boală suferă soția lui Will Smith, Jada Pinkett Smith

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 28 martie 2022, 14:36

Will Smith (53 de ani) i-a dat o palmă comediantului Chris Rock (57 de ani) pe scena premiilor Oscar 2022, după ce acesta din urmă a făcut o glumă la adresa soției lui Will, Jada Pinkett Smith (50 de ani).

De ce boală suferă soția lui Will Smith, Jada Pinkett Smith

Chris Rock a declarat: „Jada, te iubesc! Abia aștept să văd «G.I. Jane II»”, făcând referire la filmul regizat de Ridley Scott în 1997, cu actrița Demi Moore (59 de ani) în rolul principal. Într-una dintre scene, personajul ei își rade părul pentru a intra în programul de pregătire al trupelor de elită SEALS.

Jada suferă de alopecie, afecțiune autoimună a pielii, care se manifestă prin căderea părului în anumite porțiuni ale scalpului, dar și de pe față, căderea genelor ori a sprâncenelor.

Cauzele nu sunt pe deplin cunoscute, existând mai mulți factori genetici sau de mediu ce pot declanșa răspunsul exagerat al sistemului imunitar, care se manifestă prin afectarea foliculilor și căderea părului în anumite porțiuni ale scalpului.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Premiile Oscar 2022: Will Smith l-a lovit în față pe Chris Rock

Ce s-a întâmplat în pauza publicitară a galei Premiilor Oscar după incidentul dintre Will Smith și Chris Rock

Orlando Bloom se află în Republica Moldova pentru a ajuta refugiații ucraineni

Regina Elisabeta a Marii Britanii și-a cumpărat o mașină electrică de golf pentru a se putea deplasa

Inspirată de fiica ei, Willow (21 de ani), Jada s-a ras în cap în vara anului trecut. „Willow m-a convins să o fac pentru că era timpul să renunț”, mărturisea Jada atunci.

„Multă lume m-a întrebat de ce port turbane. Nu am vorbit despre asta, pentru că nu-mi este ușor, dar o voi face. Eram în duș într-o zi cu mâinile pline de păr. Mi-am zis: «Dumnezeule, chelesc?». Literalmente tremuram de frică. De aceea m-am tuns, de aceea continui să mă tund”, povestea actrița în trecut.

Jada și Will Smith mai au un fiu, Jaden, în vârstă de 23 de ani. Din fosta căsnicie cu actrița Sheree Zampino (54 de ani), actorul mai are un fiu, Trey, în vârstă de 29 de ani.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter