Jada Pinkett, aventură cu un tânăr. Will Smith și-ar fi dat acordul

De Oana Savin, pe
Jada Pinkett Smith ar fi avut timp de mai mulți ani o relație extraconjugală cu un prieten de-al fiului ei, Jaden. Mai mult, se pare că Will Smith și-ar fi dat acordul pentru această aventură.

Cântărețul american August Alsina a declarat că el și Jada au avut o relație în urmă cu ceva timp și că celebrul actor le-a dat binecuvântarea.

August, în vârstă de 26 de ani, susține că este foarte apropiat de familia Smith. El ar fi devenit parte din familie după ce Jaden (21 ani) l-a prezentat părinților lui în anul 2015.

În anul 2017, August a apărut la BET Awards împreună cu Jada și a mers cu familia Smith în vacanță în Hawaii în 2016.

„Chiar am stat de vorbă cu Will despre transformarea căsătoriei lor în parteneriat de viață… el mi-a dat binecuvântarea lui”, a afirmat cântărețul american, citat de Daily Mirror.

Citește și: Anca Serea, avertizată în legătură cu Adi Sînă și Lidia Buble

„M-am dedicat total acestei relații timp de câțiva ani, și am iubit-o cu adevărat. M-am devotat ei, m-am dedicat complet ei – atât de mult încât aș putea muri acum și să fiu ok știind că m-am dăruit complet cuiva”, a mai spus August Alsina.

Mai mult, el a sugerat că Jada ar putea fi iubirea vieții lui: „Am iubit cu adevărat o persoană, am experimentat acest sentiment și unii oameni nu au parte de așa ceva niciodată”.

„Știu că sunt binecuvântat și că această conversație este dificilă deoarece este prea mult și ar putea fi greu pentru oameni să înțeleagă asta, dar trebuie să spun adevărul”, a completat artistul.

Pe de altă parte, potrivit Page Six, un purtător de cuvânt al Jadei Pinkett Smith susține că afirmațiile lui August sunt „total neadevărate”.

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu Jada Pinkett și August Alsina.

Sursă foto: Hepta, Profimedia, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter