Will Smith, pe punctul de a fi arestat la gala premiilor Oscar

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 01 aprilie 2022, 11:15

Will Smith ar fi putut să plece încătușat de la gala premiilor Oscar, după ce l-a lovit în față pe Chris Rock, susține producătorul ceremoniei, Will Packer. Poliția s-a oferit să-l aresteze pe actor, dar comediantul nu a vrut să depună plângere.

Will Smith putea fi arestat de agenți ai Poliției din Los Angeles, prezenți la gala premiilor Oscar 2022, după ce l-a pălmuit pe Chris Rock, chiar pe scena evenimentului.

Polițiștii au spus că este agresiune fizică, aceasta este exprimarea folosită de ei (…). Au spus că sunt gata să-l încătușeze, că sunt pregătiți să facă asta imediat, a spus Will Packer, producătorul ceremoniei, într-un interviu pentru emisiunea „Good Morning America” de la ABC, potrivit Mediafax.

Autoritățile nu au acționat pentru că persoana agresată, Chris Rock, nu a vrut să depună plângere. Însă comediantul are dreptul să se răzgândească în decurs de maxim șase luni. Dacă acesta îl va acuza pe Will Smith de agresiune, actorul riscă să petreacă șase luni după gratii și să primească o amendă de până la 100.000 de dolari.

Gluma pentru care Will Smith l-a pălmuit pe Chris Rock

Conflictul dintre Will Smith și Chris Rock a pornit de la o glumă pe care comediantul a făcut-o despre soția actorului, Jada Pinkett Smith.

„Jada, te iubesc. Abia aştept să văd G.I. Jane II”, a spus Christ Rock. Acesta a făcut referire la filmul regizat de Ridley Scott în 1997, cu Demi Moore în rol principal. Într-una dintre scene, personajul ei își rade părul pentru a intra în programul de pregătire al trupelor de elită SEALS. Și Jada a fost nevoită să renunțe la podoaba capilară pentru că suferă de alopecie, o afecțiune ce-i provoacă căderea părului.

Furios, Will Smith s-a ridicat de pe scaun și a mers pe scenă, unde l-a pălmuit pe Chris Rock. „Să nu mai aud numele soției mele din gura ta spurcată”, i-a strigat actorul premiat cu Oscar în aceeași seară.

Citește și: Bruce Willis se retrage din activitate. De ce boală suferă actorul

Andreea Marin, schimbare interesantă de look. „Ai întinerit cu 10 ani”

Anamaria Prodan, pregătită de nuntă. „Facem și nuntă regală”

Ucigașul care a inspirat personajul Hannibal Lecter: „Aș ucide din nou, dacă aș fi eliberat”

Will Smith și-a cerut scuze public pentru gestul său

Ulterior, acesta și-a cerut scuze public pentru actul său de violență.

Violența în toate formele ei este nocivă și distructivă. Comportamentul meu la decernarea Premiilor Academiei de aseară a fost inacceptabil și fără scuze. Glumele pe seama mea sunt parte a meseriei, dar o glumă despre afecțiunea de care suferă soția mea a fost prea mult pentru mine și am reacționat emoțional.

Vreau să îmi cer scuze public, Chris. Am întrecut limita și am greșit. Îmi e rușine de acțiunile mele pentru că ele nu sunt demne de bărbatul care vreau să fiu. Nu trebuie să existe loc de violență într-o lume a iubirii și bunătății, a scris Will Smith pe rețelele de socializare, acolo unde a oferit scuze atât Academiei, cât și colegilor lui.

Academia Americană de film a anunțat că „a inițiat proceduri disciplinare împotriva domnului Smith pentru încălcarea Standardelor de conduită ale Academiei”. Acesta riscă chiar să-i fie retras premiul Oscar pentru cel mai bun actor pe care l-a primit la gală.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter