Chris Rock, show pe Netflix, despre palma primită de la Will Smith, la premiile Oscar 2022: „A spus tot ce avea de spus”

De Oana Savin, pe Ultimul update Marți, 07 martie 2023, 14:22

Chris Rock a spus tot ce a avut de zis despre palma pe care a primit-o de la Will Smith la cea de a 94-a gală a premiilor Oscar, în timpul show-ului său special difuzat de Netflix. Acum, actorul este pregătit să meargă mai departe.

Comediantul în vârstă de 58 de ani a susținut un show la Baltimore, difuzat live pe platforma de streaming, moment în care a vorbit despre incidentul în care a fost implicat anul trecut la Oscaruri.

Chris Rock a susținut un show în care a vorbit despre palma primită de la Will Smith

În ultimul an, Chris Rock s-a concentrat asupra acestui episod special, iar munca sa a dat roade.

„Toată lumea este mulțumită de cum a ieșit”, a spus o sursă pentru ET Online, adăugând că Rock a fost „în elementul lui și s-a simșit calm și confortabil pe scenă”.

Aceeași sursă a dezvăluit că show-ul a fost „foarte important” nu doar pentru că a fost un eveniment live, dar și pentru că a fost prima dată când Chris Rock a vorbit public despre palma primită la Oscaruri. Iar acum, comediantul este pregătit să meargă mai departe.

Show-ul lui Rock, „Selective Outrage” a avut loc în orașul natal al soției lui Will Smith, Jada Pinkett Smith, Baltimore.

Pe parcursul evenimentului, Chris a vorbit despre identitate și rasă și a făcut referiri la incidentul de la Oscar, care a avut loc după ce Rock a făcut o glumă despre părul lui Pinkett Smith.

De asemenea, comediantul a vorbit despre afirmațiile lui Meghan Markle împotriva familiei regale privind rasismul.

Citește și: Premiile Oscar 2022: Will Smith l-a lovit în față pe Chris Rock

Citește și: Cine prezintă gala Premiilor Oscar 2023. Se schimbă tradiția, după ce Will Smith l-a pălmuit pe Chris Rock

Citește și: Când au început, de fapt, tensiunile dintre Will Smith și Chris Rock. Noi detalii despre scandalul de la Premiile Oscar ies la iveală

Citește și: Ce s-a întâmplat în pauza publicitară a galei Premiilor Oscar după incidentul dintre Will Smith și Chris Rock

Comediantul l-a căutat pe Will Smith

O altă sursă a precizat că Rock este mândru de show-ul său și la fel sunt și prietenii săi comedianți.

„Chris crede că show-ul său Netflix a fost uimitor și se simte grozav”, a spus sursa.

„Este fericit că a așteptat să își lanseze materialul pe Netflix pentru un public atât de mare și să își împărtășească în sfârșit reacția la ceea ce s-a întâmplat cu Will. De asemenea, este bucuros că Netflix l-a susținut și i-a oferit primul eveniment live de pe platformă pentru a-și livra mesajul în acest mod unic și nou. Chris este unul dintre cei mai amuzanți și mai respectați comedianți din lume, iar prietenii săi au crezut cu toții că acest show a fost unul amuzant și inteligent”, a precizat sursa.

Sursa a continuat: „Prietenii comedianți ai lui Chris l-au susținut în toate, inclusiv Dave Chaplelle și Jerry Seinfeld. Echipa lui îl susține și toți sunt de acord că Will a depășit limita când l-a pălmuit pe Chris. Toți apreciază felul în care Chris a gestionat lucrurile și consideră că comedianții nu ar trebui atacați sau loviți. Chris este fericit. Crede că a făcut ceea ce trebuia de când s-a întâmplat totul. Este recunoscător pentru tot sprijinul primit”.

Aceeași sursă a dezvăluit că actorul Chris Rock l-a sunat pe Will Smith după gala Oscar de anul trecut, însă acesta nu a răspuns.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Chris Rock și incidentul de la gala Oscar 2022

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter