Premiile Oscar 2022: Will Smith l-a lovit în față pe Chris Rock

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 28 martie 2022, 12:06

Will Smith l-a pălmuit pe Chris Rock, după ce comediantul a făcut o glumă despre soția sa, Jada Pinkett Smith.

Will Smith a fost în centrul atenției galei Premiilor Oscar 2022, nu doar pentru premiul câștigat, ci și pentru incidentul șocant care a avut loc chiar pe scena evenimentului. Actorul american l-a pălmuit pe prezentatorul Chris Rock, după ce acesta a făcut o glumă despre tunsoarea soției sale, Jada Pinkett Smith.

„Jada, te iubesc. Abia aştept să văd G.I. Jane II”, a spus Christ Rock. Acesta a făcut referire la filmul regizat de Ridley Scott în 1997, cu Demi Moore în rol principal. Într-una dintre scene, personajul ei își rade părul pentru a intra în programul de pregătire al trupelor de elită SEALS.

Și Jada Pinkett Smith, în vârstă de 50 de ani, a fost nevoită să se radă în cap, dar asta pentru că suferă de alopecie, o afecțiune ce-i provoacă căderea părului.

Premiile Oscar 2022: Will Smith l-a lovit în față pe Chris Rock

Enervat la culme de gluma comediantului, după ce s-a întors la locul lui, Will Smith i-a strigat lui Rock: „Să nu mai aud numele soției mele din gura ta spurcată”.

Mesajul lui Will Smith după ce l-a lovit pe Chris Rock

La scurt timp după acest incident, Will Smith a câștigat premiul Oscar pentru cel mai bun actor în rol principal, pentru interpretarea lui  Richard Williams, tatăl campioanelor de tenis Venus și Serena Williams, în producția „King Richard”.

Citește și: Vlăduța Lupău este însărcinată! Primele imagini cu burtica

Ce au găsit pompierii din Harkov printre dărâmături: „A fost scos din apartamentul în flăcări”

Alain Delon vrea să fie eutanasiat: „Mi se pare logic și natural!”

Ce este chefirul și cum se obține. Beneficiile pentru sănătate

Will Smith a acceptat trofeul, iar în discursul său și-a cerut scuze cu ochii în lacrimi pentru izbucnirea lui.

Vreau să-mi cer scuze Academiei, vreau să-mi cer scuze tuturor colegilor mei nominalizați. Acesta este un moment frumos și nu plâng că am câștigat un premiu. Richard Williams a fost un apărător feroce al familiei sale.

Sunt chemat în viața mea să iubesc oamenii. Și să protejez oamenii, și să fiu ca un râu călăuzitor pentru oamenii mei.

Știu, pentru a face ceea ce facem noi, trebuie să rezistăm în fața abuzului. A oamenilor care spun nebunii despre tine. În această industrie sunt oamenii care nu te respectă și tu trebuie să zâmbești și să te prefaci că e în regulă.

Denzel (Washington – n.r.) mi-a spus acum câteva minute: „În momentul tău de vârf, fii atent, atunci diavolul vine după tine”. Vreau să fiu ca o navă pentru dragoste. Vreau să le mulțumesc lui Venus și Serenei… și întregii familii Williams pentru că mi-ați încredințat povestea voastră.

Asta vreau să fac. Vreau să fiu un ambasador al acestui tip de dragoste, grijă și îngrijorare.

Arta imită viața. Arăt ca tatăl nebun, așa cum au spus despre Richard Williams! Dar dragostea te va face să faci lucruri nebunești, a declarat Will Smith, potrivit Libertatea.

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter