Jada Pinkett Smith, prima reacție după incidentul de la premiile Oscar 2022 în care a fost implicat soțul ei

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 30 martie 2022, 11:40

Jada Pinkett Smith a transmis un mesaj în mediul online, după ce soțul ei, Will Smith, a avut o reacție violentă la premiile Oscar 2022. Actorul l-a lovit în față pe Chris Rock, după ce comediantul a făcut o glumă despre soția sa.

Jada Pinkett Smith, în vârstă de 50 de ani, nu a menționat nimic despre incidentul care a avut loc duminică, la gala premiilor Oscar, însă a transmis un mesaj puternic pe rețelele de socializare.

Acesta este o perioadă a vindecării. Și sunt pregătită pentru asta, a scris soția lui Will Smith pe contul său de Instagram.

Citește și: Un bolovan misterios de 50 de kilograme, căzut din cer, a distrus o casă din Hunedoara

Runda de negocieri Rusia-Ucraina din Turcia s-a încheiat. Care sunt concluziile

Când au început, de fapt, tensiunile dintre Will Smith și Chris Rock. Noi detalii despre scandalul de la Premiile Oscar ies la iveală

Soția lui Alec Baldwin este însărcinată din nou. Actorul va deveni tată pentru a opta oară

Will Smith l-a lovit în față pe Chris Rock la premiile Oscar 2022

Will Smith l-a pălmuit pe Chris Rock, după ce comediantul a făcut o glumă despre soția sa, Jada Pinkett Smith.

„Jada, te iubesc. Abia aştept să văd G.I. Jane II”, a spus Christ Rock. Acesta a făcut referire la filmul regizat de Ridley Scott în 1997, cu Demi Moore în rol principal. Într-una dintre scene, personajul ei își rade părul pentru a intra în programul de pregătire al trupelor de elită SEALS. Și Jada Pinkett Smith, în vârstă de 50 de ani, a fost nevoită să se radă în cap, dar asta pentru că suferă de alopecie, o afecțiune ce-i provoacă căderea părului.

Enervat la culme de gluma comediantului, după ce s-a întors la locul lui, Will Smith i-a strigat lui Rock: „Să nu mai aud numele soției mele din gura ta spurcată”.

La scurt timp după acest incident, Will Smith a câștigat premiul Oscar pentru cel mai bun actor în rol principal, pentru interpretarea lui  Richard Williams, tatăl campioanelor de tenis Venus și Serena Williams, în producția „King Richard”.

Will Smith a acceptat trofeul, iar în discursul său și-a cerut scuze cu ochii în lacrimi Academiei și colegilor lui nominalizați.

Mesajul lui Will Smith pentru Chris Rock

Ulterior, pe rețelele de socializare, acesta i-a transmis un mesaj și lui Chris Rock.

Glumele pe seama mea fac parte din meserie, dar o glumă despre starea medicală a Jadei a fost prea mult pentru mine şi am reacţionat emoţional. Aș dori să-ți cer scuze în mod public, Chris. Am întrecut măsura și am greșit. Sunt jenat şi acţiunile mele nu au fost inerente persoanei care mi-aş dori să fiu. Nu există loc pentru violenţă într-o lume a iubirii şi a bunăstării.

Regret profund că comportamentul meu a pătat ceea ce a fost un eveniment superb pentru noi toți. a transmis el.

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter