„Palma” lui Will Smith, luată la roast de Jimmy Kimmel în deschiderea galei Oscar 2023 / Video

De Oana Savin, pe Ultimul update Luni, 13 martie 2023, 10:12

Will Smith a ajuns din nou la gala premiilor Oscar, de data aceasta fără să vrea. Actorul în vârstă de 54 de ani are o interdicție de 10 ani pentru participarea la cel mai important eveniment al anului din industria cinematografică.

Incidentul de anul trecut, în care Smith l-a pălmuit pe Chris Rock, a fost subiect de roast la ediția din acest an a galei premiilor Oscar.

Jimmy Kimmel, glume despre palma lui Will Smith

Jimmy Kimmel a țintit infama palmă a lui Will Smith la Oscaruri și faptul că Hollywoodul nu a făcut nimic ca răspuns la atacul actorului, în monologul său amuzant din deschiderea ceremoniei de duminică seară.

Gazda, în vârstă de 55 de ani, a glumit despre momentul șocant, despre afecerea de marcă a lui Nicole Kidman cu AMC Theatres, precum și cu drogul dietetic Ozmepic, în timp ce a deschis spectacolul cu un discurs picant.

Will Smith a șocat întreaga lume în momentul în care l-a pălmuit pe Chris Rock pe scenă, după ce comediantul a făcut o glumă despre capul ras al soției sale, Jada Pinkett Smith, iar ulterior a câștigat premiul pentru cel mai bun actor.

„Vrem să te distrezi. Vrem să te simți în siguranță. Și cel mai important, vreau să mă simt în siguranță. Deci avem politici stricte în vigoare”, a spus Jimmy Kimmel.

Citește și: Premiile Oscar 2023. „Everything Everywhere All at Once” a plecat acasă cu cele mai multe trofee. Lista completă a câștigătorilor

Citește și: Motivul pentru care discursul lui Volodimir Zelenski a fost refuzat, din nou, la Gala Premiilor Oscar

„Dacă cineva din acest teatru comite un act de violență în orice moment al spectacolului, veți primi premiul Oscar pentru cel mai bun actor și vi se va permite să susțineți un discurs de 19 minute”, a afirmat Kimmel acid, citat de Daily Mail.

„Dar serios, Academia are o echipă de criză. Dacă se întâmplă ceva imprevizibil sau violent în timpul ceremoniei, faceți ceea ce ați făcut anul trecut. Nimic. Stai acolo și nu faci absolut nimic. Poate chiar poți îmbrățișa agresorul”, a continuat Jimmy Kimmel.

Ce a făcut Smith în weekendul Oscarurilor

Will Smith, care nu are voie să participe la gala premiilor Oscar timp de 10 ani, și-a dus familia să vadă un show al gurului Jay Shetty în acest weekend.

Actorul a ieșit la acest show cu soția sa, Jada Pinkett-Smith și a profitat de ocazie pentru a se fotografia împreună cu Shetty, Gammy Norris și Lauren London.

Citește și: Oscar 2023. Ce preparate speciale vor mânca vedetele de la Hollywood. Meniul a fost dezvăluit

Citește și: Cele mai frumoase ținute pe covorul roșu la premiile Oscar 2023. Rihanna a făcut furori într-o rochie transparentă

Apariția lui Smith vine după ce a fost obligat să renunțe la onoarea de a prezenta premiul cel mai bun actor câștigătorului din acest an din cauza palmei pe care i-a dat-o lui Chris Rock anul trecut.

În altă parte a discursului, Kimmel a glumit despre reclamele emblematice ale lui Nicole Kidman cu AMC, spunând: „Sunt bucuros să văd că Nicole Kidman a fost în sfârșit eliberată din acel AMC abandonat, unde a fost ținută captivă timp de aproape doi ani”.

„Mă bucur să te avem înapoi, Nicole. Și vă mulțumesc că ați încurajat oamenii care erau deja la cinema să meargă la cinema. Arăți bine”, a continuat Kimmel.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Jimmy Kimmel de la gala premiilor Oscar

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter