Vladimir Drăghia se însoară. Când și unde va avea loc nunta

De Mădălina Manole, pe
Vladimir Drăghia și iubita lui, Alice Cavaleru se căsătoresc în această vară. Câștigătorul emisiunii Exatlon, iată, și-a întâlnit jumătatea și este hotărât să se așeze la casa lui cu acte-n regulă.

Vladimir Drăghia se pregătește de nuntă și a oferit un interviu revistei Viva! în care a povestit când și unde va avea loc fericitul și mult așteptatul eveniment: „La mare, pe plaja unor prieteni, pe 21 iulie. Ne-am propus să nu facem din organizarea acestui eveniment o corvoadă și până acum ne-a ieșit. Decurge totul firesc. Alice s-a îndrăgostit la prima vedere de inel, la a doua de rochie. Nu se va striga darul, nu se vor servi sarmale, nu se va fura mireasa. Vom chema doar prietenii apropiați și familia. Ne vom întâlni de dragul de a fi împreună, de a celebra evenimentul, nu pe noi doi.”, – a dezvăluit Vladimir Drăghia pentru sursa citată.

Vladimir draghia, alice si zora

Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de câțiva ani de zile și au împreună o fetiță, pe nume Zora, în vârstă de 1 anișor.

Citește și – Antonia, glume și ironii dure la adresa lui Alex Velea

Citește și – Cum arată fostul soț al Ozanei Barabancea

Sursă foto: Facebook, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter