Filmele de pe Netflix pe care să le vezi cu întreaga familie. Patrul Cățelușilor și Elefantul Magicianului, cele mai urmărite

De Oana Savin, pe Ultimul update Joi, 06 aprilie 2023, 17:05

Netflix a pregătit o serie de filme pentru întreaga familie, pe care nu aveți voie să le ratați. De la mic la mare, toată lumea va fi încântată de aceste producții care vor aduce familia laolaltă pentru o seară de neuitat.

Dacă vă doriți să petreceți o zi în familie, iar afară este mult prea frig, atunci aveți ocazia să vă bucurați de câteva filme bune, ce sunt pe placul tuturor. Multe dintre aceste pelicule se află în top 10 cele mai urmărite săptămâna aceasta pe Netflix.

Filme pentru întreaga familie de pe Netflix pe care nu trebuie să le ratezi

Elefantul Magicianului, Patrul Cățelușilor și Acasă sunt doar câteva din filmele Netflix care vor aduna familia pentru câteva ore pline de aventură, suspans, mister și voie bună.

Patrula Cățelușilor

Niciun oraș nu-i prea mare, niciun lătrat prea mic! Ryder și cățelușii neînfricați pleacă spre Orașul Aventurii după ce lacomul primar Humdinger face numai necazuri.

Elefantul Magicianului

Peter, care se află în căutarea surorii lui dispărute, întâlnește într-o piață o ghicitoare, iar pentru el există o singură întrebare: oare sora lui mai este în viață? Răspunsul primit este că trebuie să găsească un elefant misterios. Așadar, Peter pornește într-o călătorie dificilă pentru a îndeplini trei misiuni aparent imposibile, care vor îi vor schimba orașul pentru totdeauna. Elefantul magicianului este bazat pe romanul clasic semnat de autoarea Kate DiCamillo, distinsă cu premiul Newbery.

Citește și: Filmul românesc de pe Netflix care a creat discuții aprinse. E pe primul loc la câteva zile de la lansare

Acasă

Oh, un extraterestru mai ciudat, trimite din greșeală o invitație la petrecere întregii galaxii, apoi fuge să scape de belele și se împrietenește cu Tip, o fetiță curajoasă.

Din distribuție fac parte Jim Parsons, Rihanna și Steve Martin.

Familia Crood – vremuri noi

Nicolas Cage, Emma Stone și Ryan Reynolds fac parte din cei care își împrumută vocile simpaticilor membri ai Familiei Crood.

În timpul căutării unei noi case, familia Crood descoperă un paradis închis, locuit de moderna familie Betterman. Apoi, lucrurile o iau razna.

Citește și: Serialul Netflix așteptat de întreaga lume. Când va avea premiera Queen Charlotte / Video

Dragonul Magic

În filmul Wish Dragon al companiei Sony Pictures Animation, Din, un student provenind din clasa muncitoare cu vise mari și mijloace modeste, și Long, un dragon cinic și atotputernic în stare să îndeplinească dorințe, pornesc într-o aventură amuzantă prin Shanghaiul contemporan în căutarea Linei, prietena din copilărie demult pierdută a lui Din. Această călătorie îi obligă să găsească răspunsuri la unele dintre cele mai importante întrebări legate de viață, pentru că, atunci când poți să ceri îndeplinirea oricărei dorințe, trebuie să decizi ce anume contează cu adevărat.

Țara viselor

Țara Viselor poartă publicul într-un nou loc de poveste, o lume de vis în care isteața Nemo (Marlow Barkley) și excentricul ei însoțitor, Flip (Jason Momoa), se îmbarcă în aventura vieții lor. După ce tatăl ei Peter (Kyle Chandler) dispare în mod neașteptat pe mare, existența idilică din zona Pacific Northwest a tinerei Nemo e dată complet peste cap atunci când este trimisă să locuiască în oraș cu unchiul ei bine intenționat, dar foarte neîndemânatic, Phillip (Chris O’Dowd). Noua școală și noua rutină vin cu provocări în timpul zilei, iar noaptea, o hartă secretă a lumii fantastice o apropie pe Nemo de Flip, un proscris necizelat, dar adorabil, care îi devine curând partener și călăuză. Ea și Flip pornesc numaidecât într-o călătorie incredibilă, traversând vise și fugind de coșmaruri, în care Nemo începe să spere că se va reîntâlni cu tatăl ei.

Citește și: Tot ce trebuie să știi despre „Murder Mystery 2”, cel mai urmărit film de pe Netflix. Detalii din spatele camerelor de filmat

Monstrul mărilor

Într-o vreme în care mările erau pline de bestii înfricoșătoare, vânătorii de monștri erau considerați eroi și niciunul nu era mai iubit decât marele Jacob Holland. Dar, când tânăra Maisie Brumble se ascunde pe legendarul său vas, Jacob se trezește cu un aliat neașteptat. Cei doi pornesc împreună într-o călătorie epică pe ape încă neexplorate și trăiesc aventuri de neuitat. De la cineastul distins cu premiul Oscar Chris Williams (Vaiana, Cei 6 super eroi, Bolt), Monstrul mărilor ne poartă până în locul în care harta se termină și adevărata aventură abia începe.

Destinația: Acasă

Sătule să stea închise într-un acvariu pentru reptile în care oamenii le privesc ca pe niște monștri, unele dintre cele mai periculoase creaturi din Australia formează un grup pestriț care născocește un plan pentru o îndrăzneață evadare din grădina zoologică. Reptilele vor să se întoarcă în sălbăticie, într-un spațiu în care să se integreze și să nu mai fie judecate pentru solzii și colții lor.

Grupul este condus de șerpoaica veninoasă Maddie (Isla Fisher), care are o inimă de aur și care face echipă cu șopârla spinoasă Zoe (Miranda Tapsell), un păianjen păros, pe nume Frank (Guy Pearce), îndrăgostit fără speranță și cu sensibilul scorpion Nigel (Angus Imrie). Dușmanul lor, un ursuleț koala drăguț, dar enervant, pe nume Frumușelul (Tim Minchin), li se alătură pe neașteptate, iar Maddie și gașca ei nu au de ales și trebuie să-l ia și pe el. Cu toții pornesc într-o călătorie amuzantă și captivantă prin Australia, urmăriți de Chaz (Eric Bana), îngrijitorul de la grădina zoologică, și de mini-copia sa fidelă și dornică de aventuri (Diesel La Torraca).

Citește și: Ce filme și seriale apar pe Netflix în luna aprilie. „The Last Kingdom”, pelicula pe care nu vrei să o ratezi

Matilda: Musicalul

Matilda: Musicalul este o poveste muzicală despre o fetiță extraordinară care își descoperă superputerea și care, în ciuda condițiilor potrivnice, își adună în mod remarcabil curajul pentru a-i ajuta pe alții să-și schimbe poveștile, preluând în același timp controlul asupra propriului destin. Susținând ceea ce este drept, Matilda are parte de rezultate miraculoase.

Sursă foto: Netflix

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter