Vladimir Drăghia s-a căsătorit pe plajă. Imagini de la eveniment

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Luni, 23 iulie 2018, 13:09
Vladimir Drăghia și aleasa inimii sale, Alice Cavaleru, s-au căsătorit sâmbăta aceasta. Evenimentul a avut loc pe plaja Mării Negre, alături de cei doi fiind familia, prietenii și foștii săi colegi de la Exatlon.

Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de câțiva ani de zile și au împreună o fetiță, pe nume Zora, în vârstă de 1 anișor. La nuntă, cei doi au ales să poarte ținute lejere, specifice unei ceremonii pe malul mării. Alice a purtat o rochie albă vaporoasă, în timp ce soțul său a ales o cămașă albă și pantaloni bleu. Accesoriile miresei au fost în deplină armonie cu evenimentul, aceasta purtând o coroniță din Floarea miresei, asemenea buchetului.

Cu toate că mireasa a captat toate privirile, nici Vladimir nu a fost mai prejos, având în vedere că s-a prezentat la eveniment cu… ochii învinețiți. După ce a dat naștere numeroaselor speculații, Drăghia a elucidat misterul:  „Înţeleg perfect că, atunci când eşti persoană publică, te expui oamenilor cu bune şi rele. Mi-am făcut o intervenţie chirurgicală la ambii ochi, în urmă cu 10 zile, şi chiar dacă medicul m-a asigurat că se va vindeca în 3 – 5 zile, organismul meu, probabil şi pe fondul oboselii, lucrează mai greu. Nu am dorit să declar nimic înainte, pentru că nu mi s-a părut că are vreo relevanţă pentru cineva această situaţie, dar nici nu pot încuraja speculaţiile apărute după nunta noastră. Există un singur adevăr: faptul că peste ani vom râde cu lacrimi uitându-ne pe pozele de la nuntă şi povestindu-i Zorei despre asta” – a explicat Vladimir Drăghia pentru Click!

Cei doi miri vor pleca în luna de miere în Maroc, destinația preferată a lui Alice. Vezi imagini de la nunta celor doi în galeria foto!

Citește și – Dana Grecu a devenit mamă pentru a treia oară

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter