Vlad Gherman, despre reacția Cristinei Ciobănașu când a aflat că are o nouă iubită: „Ea a fost prima căreia i-am spus”

De Unica.ro, pe

În emisiunea CulTour, pe care Vlad Gherman o prezintă alături de Cristina Ciobănașu, actorul a mărturisit cum a reacționat fosta lui iubită atunci când i-a spus că are o nouă relație.

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu au anunțat la începutul anului 2021 că au decis să pună punct relației lor, după nouă ani. Cei doi au declarat atunci că vor rămâne prieteni și colegi de platou.

Citește și: Cum s-a schimbat relația dintre Nicole Cherry și Florin Popa după ce au devenit părinți

Anamaria Prodan, secretul unei siluete perfecte la aproape 50 de ani

Actorul Shia LeBeouf va deveni tată pentru prima oară

Cristian Boureanu are o nouă iubită. Actrița este cu 24 de ani mai tânără decât el

Vlad Gherman a confirmat că actrița Cristina Ciobănașu are un nou iubit

La câteva luni distanță, au apărut primele speculații potrivit cărora Cristina Ciobănașu are un nou iubit. Zvonurile au fost confirmate chiar de Vlad Gherman.

Da, știam despre relația lui Cris cu acest băiat. Știam chiar de la Cris, ea a venit să îmi spună. Nu a fost un moment ușor pentru nimeni, pur și simplu a fost o chestie onestă pe care ea a ținut să o facă. Am apreciat gestul pe care l-a făcut și faptul că a vrut să îmi spună lucrul asta.

Ea și-a asumat anumite riscuri. Știa de la început că poate să fie văzută, că poate să scrie prin presă. Și-a asumat și s-a dus cu capul înainte. Ce mă deranjează este că oamenii tind să răstălmăcească puțin adevărul, a mărturisit acesta. Nu am decât cuvinte de laudă la adresa ei și mă bucur pentru ea.

În mod real, pentru că a reușit să intre într-o nouă relație, să iubească din nou, pentru mine e un lucru extrem de important și nu pot decât să mă bucur sincer. Nu mint. Mă bucur enorm că a reușit să facă acest pas, a spus atunci actorul.

Reacția Cristinei Ciobănașu când a aflat că Vlad Gherman și Oana Moșneagu formează un cuplu

Recent, Vlad Gherman a confirmat faptul că el și colega lui din serialul „Adela”, Oana Moșneagu, formează un cuplu.

Da! Răspunsul la întrebarea voastră e „da”, a transmis acesta.

Actorul a dat vestea imediat după lansarea unei piese de dragoste ce pare a fi dedicată iubitei sale. Mai mult, în videoclipul piesei, cei doi apar împreună, în ipostaze tandre.

În emisiunea CulTour, pe care o prezintă la Happy Channel împreună cu Cristina Ciobănașu, Vlad Gherman a mărturisit cum a reacționat fosta lui iubită când i-a spus că are o nouă relație, potrivit spynews.ro.

Cum să reacționeze? Ea a fost prima căreia i-am spus despre relația dintre mine și Oana, mi s-a părut fair, fiind și contextul că lucram în același serial. S-a bucurat, adică chiar s-a bucurat, m-a luat în brațe și mi-a zis că se bucură pentru mine. M-a întrebat cum sunt, dacă sunt ok, a spus Vlad Gherman.

Actorul a mai dezvăluit că el și Cristina Ciobănașu au făcut un pact în ceea ce privește poveștile lor de iubire.

Eu i-am spus că nu aș vrea să intrăm în detalii, că nu vreau să-i povestesc despre relația cu Oana cum nici eu nu vreau să știu prea multe despre relația ei, a mai precizat acesta.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter