Cristina Ciobănașu, fotografie rară alături de iubit. „Sunteți minunați împreună!”

De Unica.ro, pe

Din anul 2021, Cristina Ciobănașu formează un cuplu cu un tânăr numit Alexandru Mureșan. Recent, Alexandru a publicat în mediul online o imagine alături de actriță.

Cristina Ciobănașu, fotografie rară alături de iubit. „Sunteți minunați împreună!”

În ciuda faptului că sunt de aproximativ un an într-o relație, fanii Cristinei cred că actrița este nefericită.

„Privirea lor zici că e din filmele turcești… când fiecare e cu cine nu trebuie”, a comentat cineva.

„Doar mie mi se pare că nu e fericită deloc de ceva timp?”, a mai scris altcineva.

„Din păcate.. Criss nu e deloc fericită alături de tine.. Și nici nu păreți o pereche potrivită”, a mai comentat o urmăritoare.

Anterior acestei relații, Cristina a format timp de 9 ani un cuplu cu actorul Vlad Gherman. Cristina și Vlad și-au confirmat despărțirea în februarie 2021. „Criss.. lângă Vlad ți-a stat cel mai bine. V-ați completat reciproc. Păcat că ai dat cu piciorul la 9 ani de relație”, a mai comentat cineva.

Cristina și Alex au și susținători, însă. „Cei mai frumoși, să vă iubiți o veșnicie!”; „Sunteți minunați împreună!”; „Indiferent ce scriu unii pe aici, sunteți drăguți împreună. Să ai grijă de minunăția ta cu ochi albaștri!”, au scris trei urmăritoare.

Articolul continuă recomandări

Citește și:

Vlad Gherman, aspru criticat pentru o imagine de pe Instagram: „Am crezut că ți-ai revenit la modul real, nu doar vorbe”

De ce și-au ținut Vlad Gherman și Oana Moșneagu relația secretă timp de jumătate de an

Vlad Gherman și-a făcut implant de păr. Cum arată actorul după intervenția estetică

Cristina și Alexandru s-au afișat prima oară împreună în mediul online în august 2021. Tot din august 2021 formează și fostul logodnic al Cristinei un nou cuplu cu actrița Oana Moșneagu.

Deși s-au despărțit, Cristina și Vlad sunt în continuare prieteni și colegi pe platourile de filmare ale serialului „Adela”, alături de Oana.

În aprilie 2022, Oana a vorbit despre relația de prietenie dintre Vlad și Cristina.

„Doamne, dar ce curioși mai sunteți! Am primit la întrebări în legătură cu ce simt eu în legătură cu postările și cu faptul că ei încă vorbesc și se văd. Și la vlogul lui Vlad sunt o grămadă de întrebări pe tema asta. Nu, nu mă deranjează absolut deloc. Ei sunt colegi, se întâlnesc foarte mult la filmări. Sunt prieteni mai mult decât colegi și postează în calitate de colegi și prieteni”, a declarat Oana Moșneagu în mediul online.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter